Jill Goede open over cosmetische ingreep: ‘Echt voor mezelf’

Jill Goede

ANP, Foto door Anneke Janssen

De 25-jarige Big Brother-winnares Jill Goede heeft een post gedeeld op Instagram, waaruit blijkt dat zij haar borsten heeft laten vergroten. En omdat ze graag altijd open en eerlijk naar haar volgers is, deelt ze ook het ‘waarom’ achter deze actie.

Jill Goede open over cosmetische ingreep: ‘Echt voor mezelf’

De altijd vrolijke Jill zat niet zo lekker in haar eigen lichaam. Daar besloot ze dan ook wat aan te doen, in de vorm van sport. Zo begint ze haar verhaal op Instagram dan ook: “Zoals de meeste wel weten ben ik in een jaar tijd rond de 15 kilo kwijt geraakt. En niet omdat ik mezelf heel dik vond, maar ik wilde mij graag beter gaan voelen ik mijn eigen lichaam. Maar wat ik steeds meer kreeg was een mini tiet,” zo laat ze weten. Daarom heeft ze een aantal klinieken bezocht en heeft ze informatie ingewonnen. Spannend vond ze het wel, ook omdat ze weet dat er gevolgen aan kunnen zitten. Maar omdat ze het tóch graag wilde, heeft ze het gedaan.

“Ik heb 2 weken geleden een borst vergroting gehad. ik had natuurlijk liever mijn eigen borsten gehouden, mijn borsten die ik tot 1,5 jaar geleden had.. Maar na het vele afvallen waren ze niet meer zoals ze waren, voelde ze niet meer van mij en had ik er last van.”

Omdat Jill niet hoopt dat dit mensen op ideeën brengt, sluit ze haar verhaal af met de motiverende woorden: “Ik heb dit echt voor mijzelf gedaan, om mij weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam. Je bent mooi zoals je bent, altijd ❤️” En dat is ook zo!

Big changes

Eerder liet Echte Meisjes In De Jungle-collega Annebel Visscher ook weten over haar ingrepen. Zo liet ze haar lipfillers verwijderen, ging haar neus onder het mes én heeft ze nu ook haar oogleden laten liften.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte