Jessie Jazz Vuijk is nog niet helemaal gewend aan Kaj Gorgels

ANP 402851872

ANP

We kennen Jessie Jazz Vuijk natuurlijk allemaal als model en miss Nederland. Maar sinds een paar jaar is ze een hele nieuwe weg ingeslagen en veel bezig met zelfontwikkeling. Haar vriend, Kaj Gorgels, is daarentegen bekend geworden door zijn video’s op Facebook. En hoewel hun relatie ontzettend goed lijkt te werken, lijkt het erop dat Jessie Jazz na 5 jaar nog steeds wel een beetje moet wennen aan haar vriend.

Deze schattige video wil je vandaag nog zien!

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Het gaat super goed met Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk. De twee tortelduifjes zijn al 5 jaar samen en hun relatie lijkt sterker dan ooit. Ze hebben hun droomhuis gekocht op Ibiza en lijken daar helemaal op hun plek te zitten. En twee weken geleden onthulde het koppel zelfs dat ze hun liefde hebben verzegeld met een wondertje: ze verwachten namelijk samen een kindje.

Als we op Instagram kijken komt Jessie Jazz Vuijk heel rustig over. Ze werkt veel aan zichzelf en probeert met haar eigen bedrijf, SheFlore, ook veel andere mensen te helpen met het vinden van zichzelf. En al dit harde werk werpt ook zijn vruchten af op het gedrag van haar vriend. Op Instagram is te zien dat Kaj Gorgels namelijk ook regelmatig mediteert en rust probeert te vinden in zijn dag.

Schattige video

Maar zoals we allemaal weten is Kaj Gorgels over het algemeen een vrij druk persoon. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het kan wel dat je daar even aan moet wennen als je dit zelf niet bent. Dit lijkt, na 5 jaar, ook nog steeds het geval te zijn voor Jessie Jazz Vuijk.

In een schattige video op het TikTok-account van Kaj is namelijk te zien dat Jessie Jazz nog steeds niet helemaal gewend is aan zijn typetjes. Zo zegt hij in de video: “Welkom bij weer een nieuwe vlog episode van Kaj en Jess on Ibiza. We zijn net heerlijk wezen eten bij La Paloma.” Als Kaj vervolgens aan Jessie Jazz vraagt wat zij het lekkerst vond is het even stil, voordat Jessie Jazz reageert: “Ik weet niet echt wat ik moet doen als je zo gek doet.”

@kajgorgelsofficial

Effe spontaan leuke video opnemen samen… @Jessie Jazz Vuijk

♬ origineel geluid – kajstypetjes

Reacties

De volgers van Kaj lijken het moment ontzettend schattig te vinden. Ze reageren namelijk massaal op de video. Zo schrijft een volger: “Maar Jessie is ook zo’n lieverd haha.” Andere volgers schrijven: “Hahahahaha zo schattig”, “Volgens mij is Jessie zo’n lieverd” en “Wat is Jessie ook een lieverd.”

In deze schattige video is te zien dat Jessie Jazz Vuijk na 5 jaar nog steeds niet helemaal gewend is aan Kaj Gorgels

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte