Jan uit ‘B&B Vol Liefde’ verdedigde deze bekende Nederlander

828

RTL

Wie ‘B&B Vol Liefde’ kijkt, weet hoe extravagant de 72-jarige Jan is. Hij is ervan overtuigd dat Marian zijn grote liefde is. Maar of dat wederzijds is? Jan kondigde al aan gepensioneerd advocaat te zijn en nu blijkt dat hij een bekende Nederlander heeft bijgestaan.

En de dame in kwestie is net zo’n blonde diva als Marian.

Jan uit ‘B&B Vol Liefde’ was de advocaat van Patricia Paay

Jan Weermeijer heeft er een lange en succesvolle carrière als advocaat op zitten en geniet nu van zijn welverdiende pensioen. Tijdens zijn jaren in de rechtszaal heeft hij veel mensen bijgestaan, waaronder een bekende Nederlander. Jan was in 2018 de advocaat van niemand minder dan de flamboyante Patricia Paay.

In 2018 stond Patricia namelijk in een geschil tegenover ondernemer Jan Vlemmix, die een sekspop wilde lanceren met het uiterlijk van Patricia. Je begrijpt, daar zit ons Patries niet op te wachten. Op aandringen van Jan zijn ze om de tafel gegaan en moest Vlemmix uiteindelijk een schadevergoeding aan Patricia betalen. Dit bedrag heeft Patricia uiteindelijk aan KiKa gedoneerd.

Jan in de Portugese villa van Marian

Jan maakte al vrij snel in het programma zijn intrede in de villa van Marian. Vanaf het eerste moment bestormt hij haar met complimenten en liefdesverklaringen, terwijl hij toekijkt hoe de goedige Olof alle klusjes doet. Jan is meer een man van woorden, in plaats van daden.

Door zijn extraverte en flamboyante houding wordt hij meteen vergeleken met Desiree, die vorig jaar in de Italiaanse villa van Hans de boel op stelten zette. En we moeten eerlijk toegeven: deze twee lijken ook wel érg op elkaar.

Hoe het verdergaat met de zoektocht van Marian zien we in de komende afleveringen van ‘B&B Vol Liefde’, iedere werkdag op RTL4 en Videoland. Wij zijn hooked en hopen dat er nog lang geen einde komt aan dit heerlijke programma.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte