Jan Smit is heel wat kilo’s afgevallen na weddenschap

jan smit afgevallen e1690442354596

Mischa Schoemaker via ANP

Lekker in je vel zitten op vakantie, dat wil iedereen. Hoe je dat doet, is bij iedereen anders. Jan Smit wilde zelf zo’n tien kilo kwijt, da’s behoorlijk wat in een korte tijd. Toch ging hij een weddenschap aan met zijn trainer..

Jan Smit is tien kilo afgevallen na weddenschap

Jan Smit wilde graag wat kilo’s kwijt voordat hij op vakantie zou gaan. Daarom ging hij trainen met een personal trainer en sloot hij een weddenschap af met hem. “Afgelopen december sloot ik een weddenschap af met Jan Smit. Vóórdat hij op vakantie zou gaan, (komende week) moest hij 10 kilo kwijt! Zo niet, zou hij mij trakteren op een avondje bij @delibrijezwolle. Jammer genoeg zag Jan een etentje met mij niet zitten! Maar ik ben trots op zijn prestatie. Nu kan z’n shirt eindelijk weer uit deze zomer… 🤣”, zo vertelt de personal trainer op Instagram.

Het is dus gelukt! En de twee delen trots het resultaat op Instagram, toch knap. Wij eten toch nog maar ff een zakkie chips leeg.. En we snappen wel dat Jan zijn trainer het jammer vindt dat ze niet gaan eten bij De Librije. Toch denken wij wel dat dat dinertje er komt, als bedankje.

ChatGPT helpt ook met trainen

We vinden natuurlijk allemaal dat iedereen mooi is zoals hij of zij is, maar mocht je nog wat extra kilootjes willen kwijtraken voordat je weer in zwemkleding moet net zoals Jan Smit (of in elk geval iets gezonder wil leven) dan is het goed om te weten wat je precies moet doen tijdens het sporten. Niet iedereen heeft het geld voor een personal trainer en daarom kan je ook de hulp inschakelen van moderne technologie. Wij vroegen ChatGPT om een sport-en healthy lifestyleschema op te stellen zodat jij lekker aan de slag kunt. Sporten kan namelijk best wel overwhelming zijn als je niet weet wat je precies moet doen. Nou – nu is dat verleden tijd!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte