Jada Borsato stelt nieuwe liefde voor

jada borsato e1706630092195

Levin Den Boer

De 21-jarige Jada Borsato (dochter van) verscheen gister voor het eerst met haar nieuwe vlam op een evenement, de première van ‘Scotoe’. Rob, heet ‘ie. Hoe vindt hij al die media-aandacht?

Dit is de nieuwe lover van Jada Borsato

Jada was 8 jaar samen met haar vorige vriend Roeland en er gingen al heel veel geruchten dat het uit zou zijn. En ja, dat klopt dus. “We hebben het heel leuk samen, dus dat is fijn,” zo vertelt ze aan RTL Boulevard.

De rode loper staat vol pers, dus ook De Telegraaf spreekt nog met Jada. “Dit is mijn vriend, Rob”, vertelt ze. Ook maken ze duidelijk heel gelukkig te zijn met elkaar: “Ja, hartstikke gelukkig. Ik ben heel blij. Heb er veel moeite voor moeten doen hoor”, lacht hij dan. “We zijn eigenlijk al twee jaar bevriend. En toen de relatie uit was, heb ik mijn kans gegrepen.” Wat vindt Rob eigenlijk van al die aandacht, zo met die camera’s? “Ja, het is wel even wennen natuurlijk. Het is voor mij geen dagelijkse kost. Maar ik vind het niet per se ongemakkelijk.”

En Jada is natuurlijk na 8 jaar niet meer gewend om een nieuwe vriend voor te stellen aan het grote publiek. Hoe gaat dat haar af? “Ik vind het altijd spannend, maar ik weet ook dat ik heel trots ben. Dus ik vind ook leuk om hem naar dit soort dingen mee te nemen. Maar ik vind het vooral spannend wat hij ervan gaat vinden, omdat hij het inderdaad nog niet per se gewend is. Dat is natuurlijk altijd wel even een dingetje. En vooral voor de eerste keer. Maar ik vind het vooral heel leuk”, vertelt ze trots. Lief! Ook heeft Rob z’n schoonfamilie al ontmoet en daar hij hij blij mee. “Een leuke vader, moeder en broers,” merkt hij op. Gelukkig maar.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte