Is Temptation Island-Jaydi aan het daten met deze BN’er

Schermafbeelding 2021 02 01 om 11.29.18


Jaydi uit Temptation Island is aan het daten met deze BN’er.

Instagram @jaydidubois

Jaydi Dubois is bekend van het programma Temptation Island. In het YouTube-programma Temptation Island Beach Bar deelt Jaydi alles over haar love life. Wat blijkt: de realityster is weer aan het daten. Met wie zij aan het daten is doet Jaydi nog wel een klein beetje geheimzinnig over, maar niet getreurd, wij hebben alles voor je uitgezocht! En hij heeft wel een heel bekend koppie.

Temptation Island

Jaydi deed in 2020, met haar toenmalige vriend Sonny, mee aan Temptation Island: Love or Leave. Al snel kwam zij erachter dat de liefde tussen haar en Sonny niet meant to be was en viel zij als een blok voor de knappe Ricky. Ondanks dat alle kijkers fan waren van Jaydi en Ricky, heeft ook hun relatie geen stand gehouden. Vorig jaar schoven de ex-lovebirds nog aan tafel bij Eating with My Ex om over hun relatie te praten. Na het programma bleef het een lange tijd stil rondom het liefdesleven van Jaydi. Toch vingen wij iets op over een nieuwe lover?!

Jaydi en Sonny

Volgens Sonny was het aan het begin van Temptation Island al duidelijk dat hun relatie gedoemd was om te mislukken. Jaydi is openhartig over de situatie met haar ex en vertelt in het programma aan Fawry: “Ik denk dat ik wel kan zeggen dat Sonny en ik oké zijn en als we elkaar nu tegenkomen, zouden we een normaal gesprek kunnen voeren.” De twee zijn inmiddels alweer 2,5 jaar uit elkaar, waardoor Jaydi het een plekje heeft kunnen geven. “Sonny is niet altijd trouw geweest en ging confrontaties en discussies uit de weg.” De realityster vertelt dat Sonny iemand was die de deur uitging, zijn telefoon uitdeed en vier dagen niet thuis kwam. “Hij ging dan feesten met zijn vrienden en ik had eigenlijk geen idee wat hij allemaal aan het doen was.”

Na Temptation Island ging Jaydi samen met Ricky naar huis. Niemand mocht nog weten dat zij samen waren, dit was ook de reden waarom Jaydi erachter kwam dat ze best naïef was tijdens haar relatie met Sonny. “Ricky werd ineens opgebeld door een vriend van Sonny en ik zat daarnaast. Hij zei toen: ‘Jaydi mag echt blij zijn dat ze van Sonny af is, want ik ben vrijwel ieder weekend met hem en ieder weekend had hij wel een ander meisje en bleef hij daar zelfs slapen.” Ai..

Daten met een BN’er?

Als Fawry over haar ex Ricky begint, geeft Jaydi aan dat ze hem nog wel eens spreekt en dat er no hard feelings zijn. Natuurlijk vraagt Fawry door naar meer recente ontwikkelingen in haar liefdesleven. Jaydi vertelt hierover: “Ik ben heel voorzichtig. Ik sta d’r wel voor open. Het is lastig om te zeggen, maar ja, ik praat wel met iemand” Over wie de gelukkige precies is doet de realityster erg geheimzinnig.

Wel deelt zij: “Ja het is wel een bekende en hij heeft ook meegedaan aan een realityprogramma. Maar ik ga verder niet zeggen wie het is.” Toch wist Fawry te achterhalen wie deze ‘mystery guy‘ is, en wat blijkt: het gaat om niemand minder dan Tony Junior! Jaydi hield het liever nog even voor zich omdat haar goede vriendin Oriana, die mee deed aan zíjn seizoen van De Bachelor, nog niet op de hoogte was. We guess she will know now, oops!

Is Temptation Island-Jaydi aan het daten met deze BN’er?!

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte