Is Saul uit Winter Vol Liefde gevallen voor déze dame?

Winter Vol Liefde 2023 Saul 1920x1280

RTL

Gotta love social media: op die manier weten we heel veel extra informatie over onze favo realitysterren. Winter Vol Liefde is pas net begonnen, maar het lijkt er op dat één van de deelnemers de liefde heeft gevonden. Een logee is namelijk nu nog in Zwitserland te vinden.

Inspector gadget gaat op zoek.

Saul heeft de liefde gevonden.. toch?

De 29-jarige Saul leidt een luxeleven in Riederalp in Zwitserland. Hij runt een makelaarsbedrijf met zijn broers en geniet volop van het leven. Vanuit zijn prachtige appartement heeft hij uitzicht op de Matterhorn. Saul heeft een hechte band met zijn familie: hij heeft maar liefst vijf broers en ziet hen als zijn beste vrienden. Toch mist hij de liefde en heeft hij zich opgegeven voor dit programma. Is dat gelukt? Daar lijkt het nu wel heel sterk op.

Lekker potje Insta-stalking

Amy Rose komt zijn hart veroveren in de eerste aflevering, maar het lijkt erop dat ze is blijven plakken in het mooie Zwitserland. Een liefde? Of verliefd geworden op het land? Ze lijkt nu skiles te geven daar, als we haar Instagram mogen geloven. Dit natuurlijk kan duiden op een  nieuw carrièrepad, mede mogelijk gemaakt door de liefde. Wel heeft ze snel haar account op privé gezet – dus daar is wat aan de hand.

En dan nog.. de locatiecheck

We hebben het wel ff gecheckt: Nendaz (haar getagde plaats) en Riederalp liggen wel een uurtje rijden van elkaar vandaan. Dus ‘t is niet héél dichtbij, maar het is ook normaal dat je het land een beetje leert kennen. Misschien zit ze daar voor een seizoen, dichterbij haar lover dan als ze in Nederland zou blijven.

 

https%3A%2F%2Fwww.beautify.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F12%2Famyrose wintervolliefde Instagram @amyrosedebruijn

Wat denk jij? Toeval of toch een opbloeiende liefde?

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte