Is Beyoncé weer zwanger? Dit fragment laat veel mensen twijfelen

beyonce zwanger e1694680337519

SplashNews via ANP

Queen B – Beyoncé – is momenteel bezig met haar nu al iconische Renaissance Tour en fans én TikTokkers denken nu iets gezien te hebben.. is Bey weer zwanger?! In een clip, gemaakt tijdens haar optreden, lijkt het er wel op.

En nee, níet omdat ze een buikje heeft. Want die heeft ze niet.

Beyoncé weer zwanger?

Weet je nog? Het optreden Love On Top van Beyoncé tijdens de VMA’s in 2011? Tijdens haar nummer deed ze een outfit-reveal, waardoor er opeens een buik te zien was. Een zwangere buik! Ook wreef ze liefkozend over haar nog ongeboren kindje – nu Blue Ivy. De hele wereld was in shock door deze ontzettend lieve onthulling en ‘t staat nog in ieders geheugen gegrift. Zo niet, kijk hieronder:

@ruxspizzle

August 28, 2011 – At the MTVVMA’s #Beyonce performs her song “LoveOnTop” and reveals that she is pregnant. #TWIMH

♬ original sound – This Week In Music History

Nou – nu weer even terug naar het heden. Queen B danst en zingt elke avond de sterren van de hemel en alles wordt natuurlijk volop vastgelegd. Tijdens één van haar nummers wreef ze, net zoals in 2011, ook over haar buik. Dat is dan ook de reden waarom TikTokkers denken dat ze weer in verwachting is.

@beyoncethestallion

What do yall think?! Is @Beyoncé pregnant again?? #beyonce #renaissanceworldtour #fypシ #beyhive #mscarter #jayz

♬ original sound – Beyoncé

Toch denken anderen weer te weten hoe het écht zit: “nah that had to be a wink and belly rub for someone pregnant in the audience…” , ah dat is natuurlijk ook mogelijk.

Andere TikTokkers hopen dan ook dat ‘t niet waar is. Eén van hen heeft zelfs een belangrijke boodschap voor Jay-Z; of hij ff van haar af wil blijven 😜 Dat ze inmiddels wel andere dingen te doen heeft, in plaats van zwanger worden.

@shopaif

Somebody get this message to Jay immediately! #beyonce #hilarious #funny #renaissanceworldtour #rwt #renaissancetour #pregancy #fyp #motherhood

♬ original sound – RaeShanda Lias-Lockhart

Nieuwe podcast-aflevering!

En een juicy one deze keer..

Queen Blue Ivy

Haar eerste kind, Blue Ivy, doet nu gewoon met mama mee tijdens haar concerten. Dat Beyoncé haar dochter ‘bekendmaakte’ tijdens de VMA’s, heeft blijkbaar veel gedaan voor haar wil om op te treden.En nee, niet het simpele streetdance wat we vroeger allemaal gedaan hebben. Ze staat voor minimaal veertigduizend man op te treden en dat is niet mis. Waar ze in haar eerste show in Parijs nog wat onzeker leek, is dat nu helemaal niet meer het geval. Moeder Bey is apetrots en Blue Ivy wordt steeds beter.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte