Imke uit Ex On The Beach laat lipfillers verwijderen

Imke

@imke_roose

Realitysterren zijn niet vies van een spuitje hier of daar (kan je op meerder manieren opvatten) maar soms gaat het ook te ver. Imke uit Ex On The Beach had lipfillers maar was daar eigenlijk hartstikke klaar mee, dus ze heeft ze laten verwijderen.

Imke uit Ex On The Beach laat lipfillers verwijderen

De vrolijke Imke kwam als eerste ex uit het water voor haar ex Keanu, en haar entree was nogal spraakmakend. Van sangria gooien tot hoer genoemd worden, het zat haar niet zo mee. Ze ging ook nog even met Dusty en we weten allemaal hoe dat afgelopen is, niet heel gunstig wat de liefde betreft. Inmiddels geniet Imke lekker van het leven samen met haar vriend voetvaller vriend Jermaine. En bij dat nieuwe gelukkige leven, daar passen ook geen lipfillers meer bij. Ze heeft ze laten verwijderen en deelt het resultaat via Instagram.

View this post on Instagram A post shared by Dimovski Clinic (@dimovskiclinic)

Imke is niet de enige, ook Annebel uit Temptation Island schrok na het zien van haar lippen op tv. Die liet ze ook verwijderen en dat verschil is ook enorm. Ze kreeg er regelmatig opmerkingen over en ondanks dat ze zelf nog wel blij was met haar lippen, was het toch tijd voor verandering. Bekijk de before en after van Annebel hier.

Nieuwe roeping

Dat Imke ervan houdt om te posten op social media, dat weten we inmiddels wel. Maar.. ze is een hele nieuwe weg ingeslagen. In plaats van outfitfoto’s of iets anders, gaat ze vooral voor reisfoto’s waar ze een passie voor heeft. Dat maakte ze een tijd geleden bekend op Instagram: “Ik zal mij vanaf nu wat meer focussen op ‘travel content’. De reden hiervan is dat ik meer mijn passie hierin heb gevonden. Mijn profiel zal dus meer in teken staan van reizen, tips, leuke adressen, mooie plaatsen, etc.”

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte