hoe zit dat met Colin in seizoen 3?

BRIDGERTON 105 Unit 01118RC 1

Netflix © 2020

Bridgerton seizoen 3 is volgend jaar (eindelijk!) te zien op Netflix en daarom moeten we het echt even hebben over de Bridgerton-mannen. Seizoen 1 verraste ons allemaal met de Duke of Hastings, in seizoen 2 was Lord Anthony Bridgerton de meest begeerde vrijgezel en in seizoen 3 volgen we Colin Bridgerton, het jongere broertje van Anthony.

Elke man krijgt een major glow up (ofwel ze worden een stuk knapper), maar is dat ook zo bij Colin? Laten we kletsen.

Colin Bridgerton

In dit seizoen volgen we Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (gespeeld door Luke Newton) tijdens hun zoektocht naar de liefde. Eerder was al te zien dat er een vriendschap ontstond tussen de twee en dat Penelope Colin wel zag zitten. Hoe vergaat het hen? Bij een goed liefdesverhaal horen natuurlijk ook goede personages. Met goede kostuums en fijne looks.

Dat dat bij de heren uit de eerdere seizoenen goed geslaagd was is duidelijk, maar weten de makers hetzelfde effect te bereiken met Colin?

Laten we kijken naar de foto’s die recent zijn vrijgegeven:

Bridgerton Netflix © 2023
Bridgerton Netflix © 2023

Oké, ziet er goed uit. Maar we moeten natuurlijk even kijken naar de eerdere seizoenen om te kijken of er echt een glow-up heeft plaatsgevonden. Dus zie de foto hieronder, waar Colin de meest linker man is.

Bridgerton Netflix © 2020

Oordeel? Onze Colin is er zeker op vooruit gegaan, zo te zien. Beter kapsel, vooral. Toch wint hij het niet van Simon of Anthony, vinden wij. Maar.. een klein broertje is het zeker niet meer.

Over Bridgerton seizoen 3

Penelope Featherington heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Hoe gaat dat lopen..? We kunnen niet wachten.

Deel 1 verschijnt op 16 mei 2024, gevolgd door Deel 2 op 13 juni 2024.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte