Het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS is heftiger dan ooit

SPECIAL FORCES S4 THIJS HORIZONTAL

Videoland

Bloedhitte, veel zand en verschrikkelijk afzien: dat zijn de ingrediënten van het vierde seizoen van ‘Special Forces VIPS’. Met een compleet vernieuwde locatie in de woestijn van het warme Marokko, meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Enne.. het lijkt heftiger dan ooit.

Dacht je dat de vorige seizoenen al zwaar waren? Think again – dit is hele andere koek.

Special Forces VIPS

Onder leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer ondergaan ze de loodzware training. Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces VIPS’ is vanaf zondag 28 januari wekelijks te zien bij Videoland en de eerste aflevering is ook te zien bij RTL 4 om 22.20 uur.

Wie doen er mee?

De Marrokaanse Sahara is dit seizoen het strijdtoneel waar deze twaalf vips de zwaarste test van hun leven zullen ondergaan: influencer Demi de Boer, acteur Thijs Boermans, voormalig olympisch judoka Edith Bosch, model en fotograaf Kim Feenstra, ondernemer en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen, ondernemer en auteur Merlijn Kamerling, Boer Ayoub Louihrani, TV-kok London Loy, muzikant Bizzey, mediapersoonlijkheid en DJ Harrie Snijders, ondernemer en mediapersoonlijkheid Maria Tailor en ex-voetballer Demy de Zeeuw.

Het seizoen is heftiger dan ooit: zo blijkt uit de eerste beelden die zijn vrijgegeven.

Wij krijgen er al de rillingen van.

‘Special Forces VIPS’ is vanaf zondag 28 januari wekelijks te zien bij Videoland waarbij er de eerste dag twee afleveringen online komen. Aflevering 1 gaat in première bij RTL 4 om 22.20 uur.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte