‘Het gaat niet goed met me’

NSMBL 1 2023 07 21T100744.151

Instagram @iris_de_waard

Deze week kwam het onverwachte nieuws naar buiten dat Iris en Mitch uit Temptation Island hun verloving hebben verbroken. Heftig, vooral na het aanzoek dat hij haar deed. Nu laat Iris voor het eerst van zich horen in een Instagram Story.

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Mitch tijdens zijn Temptation Island-avontuur had bedacht dat Iris écht de ware voor hem was en dat hij met haar wilde trouwen. Maar dat nam snel een andere wending bij thuiskomst.

Iris laat van zich horen na breuk met Mitch

Deze week deelde het koppel een bericht op Instagram waarin Mitch uitlegt waarom hij de relatie verbreekt. Iris bleef stil, tot nu. Via Instagram Stories laat ze weten dat ze alle lieve berichtjes niet gewenst zijn op dit moment. ”Ik snap dat iedereen tóch nog graag een berichtje wil sturen en liefde/sterkte toe wil wensen, en dat waardeer ik. Maar graag heb ik het niet. Nee, het gaat niet goed met me en ik heb echt de tijd nodig” schrijft Iris.

Temptation Island-verloving verbroken

In het programma Beach Bar van RTL vertelde Mitch destijds over de nasleep van het programma: “Het heeft inderdaad héél veel effect gehad op onze relatie. Dusdanig zelfs dat ik me een tijdje heb afgevraagd of ik nog wel gelukkig was. Omdat je niks samen kan doen, alleen maar thuis zitten. Je raakt elkaar een beetje kwijt. Dat was heel zwaar.” Iris vertelt dat zij hier minder last van heeft gehad en dat ze Mitch daarom een tijdje met rust gelaten heeft.

Toch bleek dit niet de oplossing. Mitch bleef ontevreden met de situatie en doet daarom een stap terug. Op Instagram deelt hij het verdrietige bericht dat hij een Iris uit elkaar zijn. ”Ik zit nog steeds heel erg met mezelf in de knoop, ik weet in ieder geval dat ik hier niet op mijn plek ben (ons huis). Voor nu hebben we besloten om een eind te maken aan de relatie en gaan we binnenkort onze eigen weg” schrijft hij onder andere onder de foto.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte