Het datingprogramma First Dates is op zoek naar single mannen

bnnvara firstdates 101122 227 edit internet

Annemieke van der Togt

Alle single mannen opgelet! Vind jij het leuk om een datingavontuur aan te gaan op tv? Zo ja, dan hebben we goed nieuwsvoor je. Het programma First Dates (je kent het wel) is namelijk nog op zoek naar heren. Er hebben zich al genoeg dames aangemeld, maar de mannen blijven een beetje achter. Het programma doet daarom nu een oproep.

First Dates is op zoek naar mannen

“Lieve vrijgezelle mannen van Nederland”, begint haar verhaal Denice. “We hebben echt enorm veel aanmeldingen van vrijgezelle dames, maar jullie blijven een beetje achter. Dus heb jij zin in een leuke date, lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar”, vult barman Victor aan. “Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag.”

“Mannen laat je hooooooren! 📣 We zoeken jullie want er zijn zó veel leuke dames die wachten op een match! Dus swipe niet naar links, wacht niet af en ga ervoor!” Het leuke is dat iedereen zich op kan geven. Jong, oud.. dat maakt niet uit. Durf jij het wel aan? Aanmelden kan via deze link.

Reality Nederland

Van First Dates naar Temptation Island.. want vandaag is eindelijk duidelijk of de laatste koppels nog bij elkaar zijn en hoe het laatste kampvuur verloopt. In de aflevering van Temptation Island van vorige week was Videoland zo lief om ons een kleine sneakpeek van de allerlaatste aflevering te geven. Zo konden we aan Miriam haar reactie al zien dat ze bij het laatste kampvuur geen goede beelden kreeg. Hoe ze eerst nog verdrietig tegen Lester praat, slaat ze razendsnel om in een boze Miriam

Het datingprogramma First Dates is op zoek naar single mannen

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte