Help Mijn Man Is Klusser-Juan: ‘Flikker op joh’

Help Mijn Man is Klusser

RTL

In het programma Help Mijn Man Is Klusser gaan John Williams en zijn klusteam langs bij een wanhopige vrouw (of vorige week bij een man) omdat het huis waarin zij en haar partner leven een enorme bouwval is. Vaak is er al jaren niks aan gedaan, zitten er gaten in het plafond en hangen de spinnenwebben aan de muren. Ook deze week is dat het geval. John gaat langs bij Chamilla in Kedichem waar ze samen met haar man Juan woont. Ze hebben een tijd geleden een oude boerderij gekocht, maar er is nog niet zo veel aan gedaan. Als John Juan confronteert is hij allesbehalve blij.

Wéér een boze vent in Help Mijn Man Is Klusser: ‘Flikker op joh’

Wat is er dan gebeurd? “We hebben zoveel pech gehad, op verschillende fronten, dat ik daar uiteindelijk overspannen van ben geworden,” onthult Chamilla. Ook is ze depressief, iets wat lastig is voor haar maar ook voor haar man. Juan heeft niet genoeg tijd en puf om aan het huis te beginnen. Als John Juan confronteert dan ziet hij het helemaal niet zitten.”Flikker op, flikker op joh. Dat gaat niet gebeuren. Donder op”, snauwt hij. Uiteindelijk geeft hij toe en gaat hij toch aan het werk, maar niet zonder slag of stoot. Juan is het namelijk niet eens met de manier van doen, hij vindt dat het lijkt alsof hij ‘het zelf niet kan’. Maar.. toch gaat hij aan de klus. “Ik doe het voor Chamilla, dat ze haar eigen plekje krijgt om rust te hebben.”

De boerderij zelf niet goedkoop (miljoentje maar) en kijkers snappen niet waarom ze de keuze voor dit huis hebben gemaakt als ze weten in wat voor situatie ze zitten.

Ze geven een miljoen uit voor een onbewoonbaar krot en dan verwachten ze dat familie voor hen gratis de klus zal gaan klaren. Knettergek die 2. Zo werkt dat niet! Dit is een klus die sowieso onmogelijk is. Te groot, teveel! Wees realistisch! #helpmijnmanisklusser #hmmik

— zuurtje (@zuurtje3) February 27, 2023

Dan heb je een miljoen te besteden en koop je een huis waar van alles aan gedaan moet worden met je wekedelen reuma en een man die geen tijd heeft om klussen??????
Een fucking miljoen!!!!!!!!!!
WAAAAAROM?#helpmijnmanisklusser

— Sandra Bijl (@Sannietime) February 27, 2023

Dus je geeft 1 MILJOEN uit aan een krot waar je geen bouwkundige naar hebt laten kijken – maar waarvan je zelf óók zou kunnen zien dat het een overgewaardeerd bouwval is? En je denkt dan dat vrienden en kennissen het wel voor je (mee) opknappen?? Man… 🤦‍♀️ #helpmijnmanisklusser

— Nancy Vermaire | MrsMarcom (@nvermaire) February 27, 2023

Vieze kamer

Waar John nog het meest van schrikt is de slaapkamer van hun dochter. De kamer is vies en er hangen overal spinnenwebben. Waarom laat Chamilla dat gebeuren? “Ik zie ook wel dat het vies is, maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar,” vertelt ze.

Kijkers ‘Help Mijn Man Is Klusser’ verbaasd over dure boederij en de levenskeuzes van Juan en Chamilla

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte