Happy Ending staat vanaf deze datum op Netflix

happy ending 2

Happy Ending, Netflix

Eindelijk! Netflix onthult de officiële trailer en releasedatum van Happy Ending, een zowel komisch als kwetsbaar verhaal over een koppel waarvan de relatie op de proef wordt gesteld na een trio. De film beschikt over een getalenteerde cast bestaande uit Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz.

Happy Ending is het winnende script van regisseur Joosje Duk, ingezonden voor de Netflix New Voices wedstrijd in 2021. Happy Ending is geproduceerd door Topkapi Films en is vanaf 1 september 2023 wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Over Happy Ending

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

Bekijk de trailer hieronder:

Dus nog heel even wachten, aan het einde van de zomer staat deze serie op Netflix. Lekker als je weer helemaal klaar bent om de herfst te gaan rocken, kan je gelijk lekker een leuke serie bingen.

Happy ending in real life

Love Island UK zit voor altijd in ons hart en dan voornamelijk het seizoen van Molly-Mae en Tommy Fury – daar gaan we het dan ook even over hebben. De twee leerden elkaar al redelijk snel kennen in het seizoen (Molly kwam binnen als bombshell) en hadden al snel een klik. De twee verlieten de villa als stel en werden begin dit jaar ouders van dochtertje Bambi. Als klap op de vuurpijl heeft Tommy Molly gister gevraagd om zijn vrouw te worden en dat zie je in deze te lieve aanzoekvideo.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte