Hailey Bieber teased fans met nieuw Rhode telefoonhoesje

Hailey Bieber e1707239942277

Emma McIntyre

Hailey Bieber deelde maandag een foto op Instagram waar haar fans helemaal wild van werden. Op de foto was namelijk een telefoonhoesje te zien, een hele bijzondere. Het bevat nameljk haar Peptide Lip Treatment! Zo kan je altijd je lipproduct bij je hebben. How smart.

Dit wil je ff zien.

Rhode Peptide Lip Treatment

In juni 2022 lanceerde het 27-jarige model Hailey Bieber haar eigen beautymerk Rhode. Ze bracht meteen allerlei skincareproducten uit, waaronder ook haar Peptide Lip Treatment. Dit product was erg populair en er volgde al snel meerdere varianten van dit lippenspul. In september 2023 kondigde Hailey een nieuwe versie van de virale Peptide Lip Treatment aan. Het merk bracht namelijk een getinte versie van het product uit, de Peptide Lip Tints. Waarmee je lippen worden gehydrateerd en je ook nog is een leuk kleurtje op je lippen kan dragen.

Zo neem je die lip treatments overal mee naartoe

In de fotodump die Hailey maandag op haar Instagram-pagina deelde, is te zien dat haar Peptide Lip Treatment  perfect passen in het telefoonhoesje. Zo heb je altijd je lip product bij de hand en vergeet je deze nooit meer. Want wat is nu vervelender dan droge lippen hebben en geen product hiervoor bij je te hebben?

In de dump staan 2 foto’s waarin het telefoonhoesje te zien is. In beide foto’s poseert Hailey met een ander Lip Treament product. Op de eerste foto is haar Unscented Nourishing Lip Layer te zien, en op de ander is de Peptide Lip Tint Espresso te zien. Ook deelde ze beelden op haar story waarin het hoesje te zien is. De kleur van het hoesje matcht perfect met de Unscented Nourishing Lip Layer. Het is mega erg neutrale kleur die helemaal past bij de clean girl aesthetic. Wij zijn erg benieuwd of er meerdere kleuren hiervan gaan komen.

Op onder andere TikTok en Instagram gaan nu al veel filmpjes rond over fans die super enthousiast zijn over dit product en niet kunnen wachten tot het uitgebracht wordt. Fans noemen het telefoonhoesje onder andere een “must have” en omschrijven het als een geniaal idee.

Wanneer de telefoonhoesjes precies uitgebracht worden is helaas nog niet bekend. Wij hopen in ieder geval zo snel mogelijk!

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte