‘Had van ex nooit gemogen’

ANP 84622814

ANP

Jaimie Vaes siert de cover én binnenkant van de Playboy, dat is de eerste BN’er in 10 jaar. Zelf is ze heel erg blij met de shoot en er zit ook een soort bevrijdend randje aan.

Jaimie Vaes staat in Playboy: ‘Had van ex nooit gemogen’

Vaes staat op zestien pagina’s in het tijdschrift. Ze vertelt dat dat van haar ex, Lil Kleine, nooit had vemogen “Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten”, zegt ze.

“Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Vorig jaar februari plaatste Yvonne Coldeweijer beelden van Jaimie Vaes en haar toenmalige vriend Jorik Scholten, ook wel Lil Kleine. Op de video was te zien dat het stel ruzie had en dat Lil Kleine haar hoofd tussen de autodeur klemde. Toen ging het allemaal snel; Jorik werd gearresteerd en de relatie ging uit. Later bleek dat Jaimie zélf de beelden had gestuurd naar Yvonne, omdat het met haar eigen beveiligingscamera’s was gefilmd. Ze wilde een eind maken aan de toxic relatie die ze hadden, maar ze kwam er zelf niet uit. Ook omdat ze natuurlijk zoontje Lío hebben, is de situatie wat lastiger.

Inmiddels gaat het goed met haar en doet ze dingen die ze nooit had kunnen denken. Net zoals in de Playboy staan dus.

RTL Boulevard

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte