Gwen van Poorten verbreekt verloving én raakt al haar spullen kwijt

gwen van poorten verloving verbroken

Anneke Janssen

Presentatrice Gwen van Poorten gaat momenteel door een zwarte periode en deelt dat nu met haar volgers in de hoop wat rust te vinden. Ze deelt het verdrietige nieuws dat ze haar verloving en dus ook relatie verbroken heeft na heel wat jaar. En als dat allemaal nog niet erg genoeg is, zijn nu ook al haar spullen weg. En nee – het heeft niks te maken met haar ex.

Gwen van Poorten deelt verschrikkelijk nieuws

Gwen heeft haar relatie altijd redelijk privé gehouden, maar soms liet ze doorschemeren hoe ‘t er bij haar thuis aan toeging. Dat leek altijd goed te gaan, ook door de verhalen die ze vertelde in haar podcast. Eerder dit jaar vroeg haar nu ex-vriend Toby haar ten huwelijk na meer dan 8 jaar samen te zijn. Een mooi verloop van de relatie – maar dat blijkt nu toch te zijn geëindigd. Heel verdrietig voor beiden en dan moet je opeens na zoveel jaar opnieuw beginnen, in een nieuw huis.

Maar dat is niet alles..

Als dat niet al lastig genoeg is, heeft Gwen nóg meer shit op haar bordje gekregen. Door miscommunicatie van de verhuizers zijn al haar spullen weggehaald en vernietigd. Denk aan persoonlijke items, erfstukken, foto’s.. dus dat is opeens ALLES uit je leven wat je kende dat foetsie is.

Bekijk de fotoreeks van Gwen (inclusief uitleg) hieronder. Klik voor een grotere versie van de foto.

Gwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen van PoortenGwen

Alles is weg

‘Alsof mijn huis is afgefikt’, laat ze ook nog weten in een volgende story. Ja, als al je spullen weg zijn dan voelt dat zo. En dan ook nog een gebroken hart.. Wel onthult ze dat het oplucht om te delen met haar volgers. Stapje voor stapje.. op weg naar een nieuw leven.

Heel veel sterkte Gwen.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte