Gert Verhulst nam Ozempic: ‘Spectaculair’

MicrosoftTeams image 6

Videoland

Gert Verhulst, bekend als eigenaar van Studio100 en daarnaast ook programmamaker, acteur en zanger, heeft het gebruik van Ozempic toegegeven in zijn eigen show. Hij noemt het ‘spectaculair’, maar hij voelde zich ook schuldig omdat hij een medicijn neemt wat niet voor hem, geen diabetespatiënt, is.

Tjsa..

Gert doet aan Ozempic

Heel veel bekende mensen die opeens veel zijn afgevallen, nemen Ozempic. Niet altijd publiekelijk, zo worden de Kardashians ook verdacht van dit gebruik alleen die reppen er met geen woord over. De Belgische Gert Verhulst pakt ‘t anders aan, die laat weten dat hij het weldegelijk heeft gebruikt. Hij vertelt dat in zijn eigen show De Tafel van Gert.

“Plots zijn er in onze omgeving heel wat mensen die toegeven dat ze dat medicijn nemen. Bekende Belgen en bekende Nederlanders ook. Ik moet eerlijk zijn: ik heb het een maand genomen in pilvorm, en het is spectaculair. Er ging een kilogram per week af, omdat ik er ook nog bij sportte en vrij gezond leefde.” Wel laat hij dus weten dat hij het niet rechtvaardig vond en dat ook zo voelde: “Ik kreeg er direct een slecht gevoel bij, daarom ben ik er na een maand mee gestopt.”

Wat doet het?

Ozempic is een medicijn dat wordt gebruikt bij patiënten met diabetes type 2. Dit moet er voor zorgen dat je suikerspiegel in orde blijft. Het gebruik van dit medicijn door celebs is dan ook zorgwekkend, omdat er zo minder overblijft voor de mensen die het écht nodig hebben.

Op Twitter wordt ‘t niet heel goed ontvangen, ondanks de eerlijkheid. Verhulst wordt voornamelijk ‘egoist’ genoemd en dat is ergens ook wel te begrijpen. Gek ook, dat mensen zo maar aan dit spul kunnen komen, terwijl het niet voor hen gemaakt is.

DEGOUTANT VERHULST, zij die het nodig hebben, raken door figuren als u moeilijk aan hun Ozempic. U mag fier zijn EGOIST. En Ozempic wordt niet geklikt. https://t.co/FXhVA9YOO4

— 🇧🇪 🇧🇪 Ruudd 🌎🌎 (@Dolfie85) September 21, 2023

schande @gertverhulst door mensen zoals u moesten diabetise veranderen van medicatie omdat ozempic niet meer verkrijgbaar was !! https://t.co/hmVZX5WqZp

— tasja rooske goossens (@rooskezwart) September 21, 2023

Zou ‘t invloed hebben op de populariteit van De Verhulstjes? We shall see.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte