Gaat Megan nu met EOTB collega Marc-Junior?

Joey Megan ex on the beach


Joey en Megan samen met Fawry Not Sawry

RTL Boulevard

Wij proberen graag alles te begrijpen in het leven, maar soms lukt dat niet. Het liefdesleven van Megan Desaever is zo’n dingetje, wat is dat onbegonnen werk. Waar ze begin dit jaar nog verloofd was met Dennis Roos, is ze nog gelukkig met Joey. Of ehhh..

Is dat eigenlijk wel zo?i

Gaat Megan nu met EOTB collega Marc-Junior? Joey lijkt hint te geven tijdens livestream

Megan en Joey vinden elkaar leuk maar het ging niet heel erg makkelijk, de weg naar liefde. Zo was Megan in de EOTB-villa nog even samen met Dylan en was ze na haar hele reality-avontuur ook nog vertrokken met Dennis Roos. Ze was zelfs heel even verloofd (al was het maar voor de aandacht) maar toch miste Megan Joey heel erg. Joey vond het allemaal wat minder leuk: “Ik heb Megan drie maanden genegeerd.” Maar nu is het stelletje toch weer samen.

Of ze nog zo gelukkig is met Joey weten we niet. Wel nam ze recentelijk nog een tattoo om de liefde te vieren, iets wat Joey zelf niet zo’n goed idee vond en hij houdt sowieso niet van tattoeages. Maar hey – Megan wel die wilde toch iets permanents voor haar nieuwe lover. Toch lijkt het er nu op dat het niet zo heel goed gaat tussen de twee.

Joey laat in een livestream weten dat “Je gaat me niet vertellen dat je naar Cherso gaat om te ontspannen als het niet zo lekker loopt,” vertelt hij daar. Realityfbi post daarna een screenshot van Megan in Cherso mét Marc-Junior, een andere EOTB-collega. Wat is er daar aan de hand? En wat loopt er dan niet lekker? Zo te zien maakt Megan er weer een potje van.

https%3A%2F%2Fwww.beautify.nl%2Fwp content%2Fuploads%2F2023%2F07%2Fscreenshot megan via realityfbi Reality FBI Instagram

Of het gewoon vrienden zijn of dat er meer aan de hand is dat zullen we nog moeten zien. Maar waar rook is..

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte