Friends komt met pop-upmuseum in Amsterdam

l0qVZIpXtIo7km9u5Yqh0nKPOr5


TheMovieDB

Alle fans van de serie Friends verzamelen.. er komt namelijk een pop-upmuseum naar Amsterdam! De serie mag dan wel al heel wat jaren afgelopen zijn, het is nog steeds ontzettend populair. Heb jij altijd al bepaalde items van dichtbij willen zien? Dit is je kans!

Friends museum

Het pop-upmuseum werd in 2019 voor het eerst opgebouwd ter ere van het 25-jarig jubileum van de première van Friends, die je je misschien nog wel kunt herinneren. Daarna was de Friends Experience te bezoeken in steden als Boston, Seattle, Parijs en Brussel én nu komt het dus ook naar Amsterdam! YES.

In het museum kunnen bezoekers rondlopen op nagebouwde sets uit de serie, die tien jaar lang op televisie te zien was. Friends werd uitgezonden tussen 1994 en 2004, heeft 10 seizoenen en 236 afleveringen. Pohhhh, dat zijn er er hoop. Zo krijg je een kijkje in de keuken van Monica en kun je plaatsnemen op de bekende bank in het café Central Perk. Hoe leuk is dat?! Wij willen dat wel hoor.

Kaarten voor de pop-up zijn vanaf a.s. vrijdag te koop.

Reünie

Op 21 februari 2020 kondigde HBO Max aan dat er een reünie zou komen met de originele cast van de show. Alle zes friends (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer) zouden in mei 2020 te zien zijn in een special over de populaire serie. Dat liep allemaal anders door het coronavirus. De opnames van de special werden continu uitgesteld en er was geen zicht op een releasedatum. Maar.. dat is dus uiteindelijk allemaal goedgekomen. Pfoe!

Wil je weten hoe zo’n tour door het museum eruit ziet? Hieronder zie je een video van een bezoeker uit Brussel, die je meeneemt door de hele experience heen. Kan je je alvast een beetje voorbereiden op wat je te zien gaat krijgen!

@imea_

THE FRIENDS EXPERIENCE IN BRUSSEL IS EEN AANRADER!!!! 🤩⭐️ @Friends #friends #fyp #fy #wewereonabreak

♬ origineel geluid – imeadenooze

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte