Frenkie de Jong maakt naam zoontje bekend

ANP 458368590 e1700905918490

Alberto PIZZOLI / AFP

Vorige week zijn Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney trotse ouders geworden van een zoontje. Ze hadden zelf nog niks laten horen (dat deed opa op de radio) maar vandaag maken ze eindelijk de naam van het kleine mannetje bekend: Miles.

Zó heet het zoontje van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Vorige week draaiden de Spaanse kranten overuren, volgens hen zou de Jong vader zijn geworden. Dat zat er aan te komen natuurlijk, maar de precieze datum was niet bekend. De middenvelder van FC Barcelona was na zijn revalidatie van een blessure weer teruggekeerd bij de selectie, maar ontbrak dinsdag bij de training van de voetbalclub.

Mikky en Frenkie hebben zojuist de naam van hun zoontje bekend gemaakt. Het jongetje heet Miles de Jong.

Een bijzondere dag

Volgens de Spaanse krant is het kindje van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong op 21 november geboren, een nogal speciale dag. Het rugnummer waarmee Frenkie voetbalt is namelijk nummer 21, dat hij ter nagedachtenis draag aan zijn overleden opa. Die was namelijk ook op de 21ste jarig. Heel bijzonder!

Het stel, wat al jaren samen is, gaat een leuke toekomst tegemoet. Vorig jaar juli vroeg Frenkie Mikky ten huwelijk tijdens hun vakantie in Amerika. Een baby en verloofd – gefeliciteerd!

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte