Freek Vonk leeft al 72 dagen met larf in been: ‘Behoorlijk oncomfortabel!’

353827023 3558086507793138 8506720675035571343 n

Instagram Freek Vonk

Freek Vonk is onze nationale natuurheld en hij is niet bang om zich in verschillende omgevingen op zoek te gaan naar bijzondere dieren. De tv-bioloog kwam een paar weken geleden voor een nare verrassing te staan; er zit een larf in zijn been. Inmiddels zit ‘ie er al 72 dagen in en kan hij elk moment ‘naar buiten komen’, maar het is behoorlijk oncomfortabel voor Freek. Hij vertelt er meer over op zijn Instagram.

Lezen én bekijken op eigen risico, zo laat Vonk ook weten.

Freek Vonk geeft update over larfje Kwak

Als iemand ‘t niet erg (oke, misschien een beetje) vindt om een larf bij zich te dragen, is het Freek Vonk wel. Die kan het interessante er nog van inzien, wij hadden het allang begeven. Maar het wordt nu wel hoog tijd dat die larf eruit komt, zo laat hij weten via Instagram.

“Ik zit nu op 72 dagen na de ‘bevruchting’ (lees: infectie), en ik krijg van veel mensen de vraag hoe het nu met de 3e en helaas laatst overgebleven larf gaat! Daarom even een korte update! Met Kwak gaat het goed! 😍 Hij komt steeds vaker een klein stukje naar buiten met zijn kontje, en dat is een signaal dat het echt staat te gebeuren…!! Hij heeft er een behoorlijke krater van gemaakt in m’n been…. Het doet meer pijn dan ooit tevoren, ik voel hem echt wiebelen en bewegen, alsof ‘ie zich echt klaar aan het maken is en naar het juiste moment zoekt!! Die stekels op zijn lijf schuren dan langs de binnenkant van mijn been… 😖 Behoorlijk oncomfortabel!!

🎙

Luister onze nieuwe favo podcast!

Alles over werken in de mediawereld als jonge vrouw.. very interesting.

En helaas kan het kan echt nog wel een week duren!! Ik moet dus nog even volhouden… Vooral in de nacht is het erg vervelend, soms word ik 4x per nacht wakker van zijn gedraai!! 🥱 Cameraman Lange Ivo staat paraat en komt meteen naar mij toe als de bevalling staat te beginnen, zodat we Kwak hopelijk in volle glorie aan jullie kunnen tonen!! 🤩 Eén ding is zeker, onze Kwak zal zich meteen in Costa Rica wanen met deze temperaturen! 😂 Wanneer denken jullie dat het gaat gebeuren? Ik denk dit weekend!!”

Laten we het hopen.

Freek Vonk leeft al 72 dagen met larf in been: ‘Behoorlijk oncomfortabel!’

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte