Freek Vonk en Franka Vedder zijn uit elkaar

Screenshot 76 e1688371490887

Instagram @freekvonk

Freek Vonk en Franka Vedder trappen de week af met verdrietig nieuws. Op maandagochtend laat de tv-bioloog weten dat ze na twee jaar uit elkaar gaan. De twee kondigden de break-up aan via een post op InstagramInstagram. Hierbij laten ze weten dat ze het graag anders hadden gezien, maar dat het niet meer werkte. De reden hiervoor? Het zou een ‘onoplosbare puzzel’ zijn geweest.

Freek Vonk en vriendin uit elkaar

Freek Vonk en zijn (inmiddels) ex-vriendin delen twee liefdevolle kiekjes op Instagram. In de caption delen ze: ”Via deze weg willen we laten weten dat we hebben besloten om uit elkaar te gaan. Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt.”

Geen sprake van ruzie

Ook delen de ex-lovers dat er absoluut geen sprake van ruzie of narigheid is en dat ze het allebei graag anders hadden gezien. ”We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten – hoe droevig dat ook is.” Daarnaast delen Freek en Franka dat ze contact zullen blijven houden. ”We gaan beide verder vol positiviteit, optimisme en (nog steeds en voor altijd!) veel liefdevolle support naar elkaar toe”, laten ze weten.

Reacties op de break-up

Onder de foto die Freek Vonk en Franka Vedder op Instagram hebben geplaatst stromen de lieve reacties binnen. Toch zijn er ook een aantal mensen die het het opvallend vinden dat Freek zijn relatie na twee jaar is uit gegaan. Volgens volgers van roddelqueen Yvonne Coldewijer zou zijn relatie zijn uitgegaan omdat hij zijn carrière belangrijker vindt. Bij zijn ex Eva Jinek zou dit namelijk ook de reden zijn geweest. Daarnaast grappen mensen in de comments over de voogdij van de larf, die drie maanden in Freek zijn lichaam heeft geleefd. Zo schrijft een volger in de comments: ”Hoop dat jullie het een beetje eens kunnen worden over de voogdij van de larf’,”.

Freek Vonk vriendin uit elkaarInstagram @lifeofyvonne

Freek Vonk en Franka Vedder zijn geen stelletje meer.. dit is de reden

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte