FlipSide is de nieuwste Instagram-functie en dit vinden gebruikers

NSMBL 1 2024 01 11T134702.716

Pexels

Het was op Instagram al een hele tijd mogelijk om foto’s in je verhaal te plaatsen voor je “beste vrienden”. En er is nu een nieuwe functie bijgekomen, want FlipSide maakt het mogelijk om een hele Instagram-pagina te maken voor alleen maar beste vrienden.

En het mooiste? Hij is gewoon gekoppeld aan je originele Instagram-pagina.

FlipSide

In 2015 to 2019 was het een hele hype om een finsta-account te maken. Dit is een Instagram-account waarop je allemaal foto’s plaatst die je normaal niet op je echte Instagram-account zou plaatsen en waar alleen je aller beste vrienden toegang tot hebben. Velen van ons zullen zo’n account hebben gehad, maar wist je dat je nu niet meer een speciaal nieuw account hoeft aan te maken.

De nieuwe functie van Instagram, FlipSide, maakt het namelijk mogelijk om een speciale Instagram-pagina te ontwikkelen voor alleen je beste vrienden. Deze zit wel gewoon gekoppeld aan je originele Instagram-account, maar kan dus alleen gezien worden door de mensen die jij uitkiest. De perfecte plek om alles te plaatsen wat je niet voor de hele wereld online wilt gooien, maar waarvan je wel wilt dat bepaalde mensen het zien.

Reacties

Hoewel FlipSide nog niet beschikbaar is voor het grote publiek, lijkt de nieuwe functie van Instagram al wel goed in de smaak te vallen bij mensen. Zo schrijft iemand: “They should have brought this out before I opened my other 3 finsta.”

Andere mensen schrijven: “I discovered it a couple hours ago and was like ‘umm what’”, “I like it if you can pick different people than your close friends list” en “I stopped using my spam account because I would never think to switch to the account so I like this better!”

Zou jij deze nieuwe functie van Instagram gaan gebruiken of hou je het toch liever bij je originele account?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte