Finally! Murder Mystery 2 is te zien op Netflix

Murder Mystery e1680255612410


Murder Mystery 2 –

Netflix

Cancel your plans, want na vier jaar wachten is Murder Mystery 2 dan eindelijk te zien op Netflix. Het detectiveduo is voor dit nieuwe avontuur naar de stad van de liefde getrokken. De nieuwe film speelt zich namelijk af in Parijs.

Murder Mystery 2

In 2019 verscheel het eerste deel van Murder Mystery. In deze Netflixhit vierden Audrey en Nick Spitz hun eerste opgeloste zaak, de moord op miljardair Malcolm Quince. Dat smaakte natuurlijk naar meer. De twee worstelen om hun eigen privé-detectivebureau op te zetten, maar als zij dan eenmaal fulltime rechercheurs zijn loopt het detectiveduo wel tegen een hele moeilijke uitdaging aan. Ze bevinden zich in het centrum van een internationale ontvoering wanneer hun vriend, de Maharaja op zijn eigen uitbundige bruiloft wordt ontvoerd.

De cast

Ook in deel twee zijn weer een aantal bekende acteurs en actrices te zien. Gelukkig kunnen we in Murder Mystery 2 weer genieten van Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol. De overige hoofdrollen worden gespeeld door Kingsman-acteur Mark Strong, Inglourious Basterds-ster Mélanie Laurent en Queen & Slim-actrice Jodie Turner-Smith. Verrassend genoeg is zelfs de regie van Kyle Newacheck overgedragen aan een andere regisseur, namelijk Jeremy Garelick.

Jennifer Aniston en Adam Sandler

Voor het vervolg van de populaire Netflix-film keren Jennifer en Adam terug als het hilarische detectiveduo, Audrey en Nick Spitz. Het eerste wat opvalt: de chemie tussen de twee spat er ook in dit deel weer vanaf. De twee grote namen in de komediehoek van Hollywood blikken alvast vooruit op de toekomst. Aan The Hollywood Reporter laten zij weten dat ze na Murder Mystery 2 het roer helemaal gaan omgooien en klaar zijn voor iets compleet anders. De twee zouden samen namelijk graag een dramafilm willen maken. Of er dus nog een Murder Mystery 3 komt met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol blijft nog even een raadsel.

Finally! Murder Mystery 2 is sinds vandaag te zien op Netflix

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte