Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op Sex/Life seizoen 2

sex life billie and brad 25c3560


Netflix © 2023

Sinds vorige week staat het tweede seizoen van Sex/Life op Netflix. Dat betekent dat we allemaal wat steamy bingesessies achter de rug hebben. Met de gordijnen dicht, want oh boy, wat denken de buren?  En hoewel we allemaal hebben genoten, hebben we ook allemaal dezelfde klacht over het seizoen.

Dit artikel bevat SPOILERS. Heb jij het seizoen nog niet afgekeken? Stop dan met lezen. 

Het verhaal van Sex/Life seizoen 2

In seizoen 1 van Sex/Life zagen we hoe Billie (Sarah Shahi) een liefdesdriehoek had met haar man Cooper (Mike Vogel) en haar ex-geliefde Brad (Adam Demos). Dit zorgde voor nogal wat problemen in hun relatie en dit is precies waar seizoen 2 van Sex/Life verdergaat. Om eerlijk te zijn was het tweede seizoen totaal anders dan het eerste. In plaats van een losbandige Billie, zagen we hoe Cooper in zijn hoe phase belandde.

Seizoen 2 van deze heerlijke Netflix-serie begint namelijk met alles behalve een happy end. Zo is te zien dat Billie en Cooper officieel uit elkaar gaan. Dit gebeurt nadat Billie opnieuw haar ex Brad opzoekt en hij haar vertelt dat zijn vriendin Gigi (Wallis Day) zwanger is. Hierdoor zit het tweede seizoen van Sex/Life vol met nieuwe relaties, terugkerende liefdes en vele intense seksscènes.

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek

De verhaallijn was oké, maar het succes van het eerste seizoen leunde grotendeels op de sexy schouders van Brad. Dat hij amper verscheen in het tweede seizoen was daarom voor veel kijkers een tegenvaller. En to be honest, wij hadden ook een stomende romance tussen Brad en Billie verwacht. Maar die verhaallijn werd in de eerste vijf minuten van het tweede seizoen meteen de grond in gestampt.

Het commentaar van alle fans luidt als volgt: meer Brad! Op Twitter barst het van de Tweets die klagen over de schamele minuten dat Brad in beeld was, terwijl hij juist zo’n feest is om naar te kijken.

Brad was not in the new season enough for me #sexlife

— Anaïs Pardoe👸🏼 (@naisxo) March 3, 2023

why was brad only in like 10 minutes of this season of sex life it’s boring without him he’s too sexy

— knee v 🕊 (@yungbeefcake) March 3, 2023

Thoughts on sex/life season 2:
– not enough Brad
– not as spicy as season 1
– not enough episodes
– i need more#sexlifenetflix

— Sara. (@sushi_sar) March 6, 2023

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op het tweede seizoen van Sex/Life

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte