Expeditie Robinson deelt teaser van kandidaten, spot jij ze?

EXPEDITIE ROBINSON 2023 ART NICOLETTE e1690274583389

RTL

Het programma Expeditie Robinson begint weer bijna, maar we weten nog niet wie de kandidaten zijn. Het social account van ER heeft nu wel een teaser gedeeld van de deelnemers en als je goed kijkt kun je (bijna) zien wie ‘t zijn.

👀👀

Expeditie Robinson deelt teaser van kandidaten, spot jij ze?

Zelfs met héle goede ogen, is het nog lastig te zien. Vinden wij dan. Maar roddel-account @reality_fbi weet zeker wie ‘t zijn: Jaimie Vaes, Iris Enthoven, Chelsea Weimar, Guido Spek, Eva Simons, Mark Baanders, Hassan Slaby, Floris Gobel, Roberta Pagnier, Maxim Froger, Jochen Otten, Willem Voogd, Roosmarijn Wind, Irene vd Laar, Iris van Lunenburg, Radmilo Soda, Krista Arriens, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester. Dat deelde zij eerder ook al, maar laten onder deze post blijken dat zij daar al lang van op de hoogte waren. Ook veel mensen in de comments reageren met het feit dat zij ‘t ook al lang weten. Maar.. we’ll see.

Nu zijn we natuurlijk heel erg benieuwd of ‘t waar is!

Nog drie weken..

Het komende seizoen van ‘Expeditie Robinson’ heeft een gloednieuw presentatieduo: Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers. De maand september start met een Expeditie Robinson-weekend. De eerste aflevering van de ultieme survivalstrijd is op zaterdag 2 september te zien bij RTL 4, de tweede aflevering volgt de dag erna op zondag 3 september. Daarna is Expeditie Robinson wekelijks op zondag te zien. Echt zo’n favorietje in het herfstseizoen.

Wij hebben er zin in.

Reality bij RTL

Nóg een favoriet programma van ons.. B&B Vol Liefde. Natuurlijk. De flamboyante Debbie gooide haar leven in 2005 om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. Debbie is onze favoriete B&B-eigenaar van dit seizoen, maar we vinden nu wel dat ze een beetje koppig doet. Want.. Paul is hartstikke leuk. Ze zijn samen hartstikke leuk. Dus hierbij wat redenen waarom ze gewoon voor elkaar moeten gaan.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte