Ex on the Beach-Cynthia onthult de reden achter heftige entree

kandidaten ex on the beach 2023 64365bc147078


MTV

Ex on the Beach-kijkers zullen het met elkaar eens zijn dat Cynthia haar entree in het programma niet mild was. De 22-jarige kwam twee weken geleden binnen en besloot gelijk iedere dame in de villa te beledigen. Het duurde welgeteld twee minuten voordat Giorgina en Cynthia elkaar in de haren vlogen.

Wij zijn dan ook hartstikke benieuwd om meer te weten te komen over de reden van dit bijzondere entree. Lucky us, want FawryNotSawry zocht het voor ons uit en vraagt Cynthia in de nieuwe aflevering van De Beach Bar van RTL het hemd van het lijf.

Cynthia haar entree

Terwijl de cast van Ex on the Beach dacht dat hun een leuke avond tegemoet stond met een sensuele dansles, was er niets minder waar. Cynthia maakte namelijk haar entree in het programma als extra. Bij haar aankomst valt ze gelijk met de deur in huis. ”Ik ben hier de dame met het mooiste en echte lichaam”, liet ze duidelijk weten.

Daar hield het niet mee op, zij maakte namelijk ook snerende opmerkingen richting de andere meiden over hun uiterlijk. En precies dat schiet bij Georgina in het verkeerde keelgat, zij neemt het op voor ‘haar meiden’ en de twee belanden samen in een ordinaire catfight. Als Fawry vraagt of Cynthia daar achteraf spijt van heeft, laat ze weten: ”Ik ben zelfverzekerd, dus ik vind dat ik dat mag zeggen.”

In scene gezet?

De entree van Cynthia was zelfs zo spraakmakend dat kijkers dachten dat de actie door de makers van het programma was ingefluisterd of dat Cynthia als actrice was ingehuurd. Volgens de realityster zelf is hier niks van waar, maar er was wel degelijk een andere reden om zo te handelen. “Het was zelfbescherming. Ik wil het daar niet over hebben, maar er is veel gebeurd in mijn leven waardoor ik nu zo ben”, laat ze weten.

Akkefietje met de rest

Toch lijkt het erop dat Cynthia na de opnames van het programma alsnog niet helemaal lekker in de groep ligt. Tijdens de reünie aflevering kwam zij namelijk niet opdagen. Op Instagram liet ze weten dat ze zich had verslapen en onderweg in de auto een akkefietje met de productie kreeg, waardoor ze was omgekeerd. Ook laat zij weten dat ze zowel met de productie, als ‘de kindertjes’ die aan Ex on the Beach meededen, niets meer te maken wil hebben.

Cynthia onthult eindelijk de reden achter haar heftige entree in ‘Ex on the Beach’

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte