Esmee Cox en Cas Hooijer genieten van zonnige vakantie

esmee cox en cas hooijer vakantie e1692607372775

Instagram @esmeecox

Dat de zomer nog lang niet voorbij is, dat bewijzen ook Love Island-lovers Esmee Cox en Cas Hooijer. Na een omweg vonden ze de liefde bij elkaar en dat is natuurlijk prachtig. Ze boekten een last-minute vakantie naar Egypte om daar nog even te genieten van de zon.

Love Island-lovers Esmee Cox en Cas Hooijer genieten van vakantie

De zomer is Nederland is zó matig, dat een fijne en hele zonnige vakantie wel nodig is. Dat dachten ook Esmee en Cas, want de twee boekten kortgeleden een last-minute naar het altijd warme Egypte, waar ze nog even kunnen van zomers weer. Klein beetje jaloers wel, maar wel een heerlijke vakantie zo met z’n tweetjes.

Natuurlijk worden de eerste beelden vanuit het resort ook al gedeeld:

Instagram Story via Esmee Cox Instagram Story via Esmee Cox

Nieuwe seizoen van Love Island

Vandaag start het nieuwe seizoen van Love Island en maak je dus ook kennis met alle nieuwe Islanders. In een prachtige villa onder de Spaanse zon gaan ze vier weken lang op zoek naar een nieuwe liefde, onder de begeleiding van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

En zoals altijd heb jij thuis ook weer invloed op het verloop van het programma. In de app kun je namelijk nu stemmen op “Wie vind jij de meest verleidelijke Islander?”. Door nu te stemmen kun je als kijker al vanaf het prille begin invloed uitoefenen op hoe het allemaal zal gaan. Wij hebben er nu al zin in!

Benieuwd wie er meedoen? Snappen we helemaal. Dit zijn alle meiden:

En dit zijn alle jongens:

De OG’s dan hè, want er komen al snel genoeg nieuwe kandidaten bij. Dan wordt de dynamiek heel anders, maar toch blijven er altijd wel een paar originals over. Wie wordt het liefdeskoppel van 2023 en gaat met die geweldige en hoge geldprijs van €25.000,- naar huis? We zijn beniéééééuwd.

 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte