Er gaan geruchten rond.. is de liefde weer opgebloeit tussen Lil Kleine en Jaimie?

ANP 357960750


Lil Kleine en Jaimie Vaes

ANP

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn lang een stel geweest en ook ouders van zoontje Lío, alleen die relatie liep niet goed af. De hele wereld zag hoe Jorik, zoals Lil Kleine echt heet, uit zijn slof schoot en dit afreageerde op Jaimie. De twee gingen uit elkaar en dat was niet vredig: veel ruzies en rechtzaken later was het dan toch écht klaar. Of toch..? Er gaan namelijk geruchten dat de twee weer een setje zouden zijn.

Je gelooft het bijna niet.

Zijn Jaimie Vaes en Lil Kleine weer samen?

In februari vorig jaar postte @lifeofyvonne een video waarop te zien was hoe Lil Kleine nu ex-vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Jorik werd daarna gearresteerd. Later bleek dat Jaimie die beelden zelf had gelekt en Yvonne de opdracht had gegeven om deze te publiceren.

In het gesprek vraagt Vaes of Coldeweijer het filmpje zo snel mogelijk online kan zetten. Vaes lijkt door het filmpje te lekken vooral een manier te zoeken om uit haar turbulente relatie met Scholten te komen. „Ik moet dit doen, want anders kom ik nooit aan deze ellendige situatie”, legt ze uit aan Coldeweijer. „Ik heb de man zoveel kansen gegeven, maar hij wil het maar niet leren. Ik heb gezegd: nog één keer aanraken en dan is het klaar. Hij kan overal mee wegkomen, maar het is gewoon klaar.”

Dus die beelden kwamen vanuit haarzelf en op die manier probeerde ze de relatie te verbreken.

Hoe zit het dan nu..?

Er gaan wel geruchten, maar die zijn niet altijd waar. RTL Boulevard heeft Jaimie gister gesproken en die ontkent de verhalen. Wel gaan ze weer beter met elkaar om als ouders, in het belang van zoontje Lio. Jaimie, die nu op Ibiza woont, overweegt zelfs om een tijdje terug naar Nederland te komen.

Aha oké – niet samen dus. Is dat ook weer duidelijk.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte