EOTB-Jørney is positief over eerste week met hoofddoek, volgers vinden het ook prachtig

jurney hendrikx hoofddoe e1691593906703

TikTok Jorney Hendrikx

Realityster Jørney is bekend door haar deelname aan het realityprogramma Ex On The Beach, maar vooral door wat er daarna allemaal met haar gebeurde. Ze werd verliefd op Odim (ook uit EOTB) en kreeg een relatie met hem. Dat hij niet altijd even loyaal was, bleek al snel. Zelfs niet toen zij zwanger bleek te zijn. Inmiddels heeft ze haar eigen pad helemaal gevonden en is bekeerd tot de Islam.

Ze laat nu zien hoe haar eerste week met hoofddoek bevallen is.

EOTB-Jørney is positief over eerste week met hoofddoek, volgers vinden het ook prachtig

Vorig jaar liet Jørney weten dat zij en Odim haar dochter op een speciale manier willen opvoeden: “Het zal iedereen verbazen en binnenkort ga ik hier meer over vertellen en ja onze dochter gaan wij islamitische opvoeden.” Niet speciaal als in ongewoon, maar meer onverwacht. Inmiddels heeft Jørney nog een baby gekregen en deelt ze regelmatig updates van haar familie.

Zo maakte ze tijdens de periode van Ramadan al een ‘Get Ready With Me’ en zo heeft ze recent ook een video geplaatst waarin ze vertelt dat ze nu voor ‘t eerst een week lang een hoofddoek gedragen heeft. En dat bevalt haar super! “Ik vond het helemaal niet moeilijk.” Ook spoort ze anderen aan, die bang zijn om deze stap te zetten, het gewoon te doen.

@jur_ney

“Nieuwe reis begonnen ✨ Eerste keer met trots mijn hoofddoek. Inshallah, deze zal blijven. Hoop mijn zusters te inspireren. Dit is onze verplichting, geen sunnah. Rust en vreugde stromen door me heen. Overwon angst voor social media, werk en reacties. Allah’s tevredenheid boven alles. Hij beloont op onverwachte wijzen. 🙏❤️ Natuurlijk, hier zijn enkele relevante hashtags voor je TikTok video over het dragen van een hoofddoek: #foryou #fyp #Hijab #HijabStyle #islam #HijabInspiration #HijabDaily

♬ origineel geluid – jørney Hendrikx

Volgers vinden het dan ook prachtig dat ze haar gevoel volgt: “Ik kreeg echt kippenvel tijdens het filmpje. Omdat ik je herken van eotb. En nu zo zie wauw masallah” en “Allahouma bareek het staat je prachtig♥️🥹. Ik denk dat iedereen al aan je kon zien bij eotb dat je anders was dan de rest. Elhamdulliah❣️”.

Vorig jaar liet ze dan ook weten dat ze zich weer helemaal ging focussen op zichzelf, en dit blijkt ook een onderdeel te zijn. Jørney ging op haar gezondheid letten én er altijd zijn voor haar dochter, zo liet ze vorig jaar weten via Instagram. Ze postte toen dan ook een video op Instagram die lijkt op een before/after van haar sportprestaties, maar het bleek een zwangerschapsaankondiging te zijn.

Inmiddels mama van twee en helemaal happy.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte