Echte Meisjes In De Jungle S2 te zien vanaf 1 januari 2024

Schermopname 943 e1701775213455

Echte Meisjes In De Jungle

Het nieuwe jaar begint meteen goed bij Videoland want vanaf 1 januari kun jij beginnen met streamen van het nieuwe seizoen van ‘Echte Meisjes In De Jungle‘. het beste medicijn op de nationale uitbrakdag. Dus ben jij fan van ramp tv, drama en reality? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want over minder dan een maand kan jij je geluk niet meer op.

Echte Meisjes In De Jungle seizoen 2

Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer en natuurlijk Michella Kox en Louisa Janssen gaan het avontuur van hun leven aan in een nieuw seizoen ‘Echte Meisje In De Jungle’ bij Videoland.

In het programma gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle. Na de succesvolle comeback van het programma begin van dit jaar kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Vorige week won het programma ook nog de ‘Dutch Reality Award’ voor het reality-tv programma van 2023. Valerio Zeno is wederom de presentator van het programma.

Aan de trailer te zien kunnen we wederom een hoop drama verwachten.

Wat er ook alweer gebeurde in seizoen 1..

Nou.. een hele hoop. Zo vloog Esmee Ipema op de grond na ruzie met Louisa. “Helaas ben ik verkeerd op mijn elleboog terechtgekomen, waardoor deze uit de kom is geschoten. Beter had ik deze kunnen breken, want nu hebben mijn spieren en pezen de klap opgevangen en nu zit er een scheur in mijn pees. Een elleboog uit de kom komt bijna nooit voor en is een moeilijk te herstellen iets,” vertelde Esmee na de opnames. Heftig! Ook moest Gaby Blaaser de jungle verlaten omdat ze zwanger (!) bleek te zijn en zo viel Lena de hele tijd om. Niet omdat ze dronken was, maar omdat ze door een BBL geen evenwicht meer had.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte