Echte Meisjes In De Jungle komt terug met een tweede seizoen

EMIDJ Group 01 DEF zonder Valerio 02


Echte Meisjes In De Jungle reünie

Videoland

Goed nieuws voor Echte Meisje In De Jungle-fans! Het is nog niet officieel bevestigd, maar er zijn wel speculaties: het tweede seizoen van Echte Meisjes In De Jungle zou namelijk in aantocht zijn. Niet erg gek, want dit is een van de best bekeken programma’s op Videoland. Wanneer, hoe en met wie?

Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten.

Echte Meisjes In De Jungle

In 2011 verscheen het eerste seizoen van Echte Meisjes In De Jungle. In 2012 verscheen het tweede seizoen en in 2013 het derde seizoen. Hierna werd het voor een lange tijd stil. Tien jaar later besloot Videoland het programma een nieuw leven in te blazen. Zo konden we dit jaar eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen van het populaire programma. Hierbij trokken 12 ‘echte meisjes’ de jungle in om in teams tegen elkaar te strijden voor de eretitel van queen of the jungle. Net zoals vroeger waren er weer meiden geselecteerd die enorm veel van luxe houden, geen stap buiten de deur zetten zonder hun stijltang en.. badderen in de rivier? Ho maar. Naast alle drama onderling en het gebrek aan luxe, voeren de meiden ook challenges uit in de strijd voor geld of verblijf op het luxe kamp. Hierbij kan er nog weleens wat onenigheid ontstaan binnen de groep. Kortom, heerlijke televisie.

Seizoen 2

Na de terugkeer van het programma en het grote succes hiervan, werd er al gauw gespeculeerd over een tweede seizoen. Zo laat @juicehannel weten dat er binnenkort weer een groep ‘echte meisjes’ de jungle intrekt om de strijd tegen elkaar aan te gaan. Op Instagram Stories laten zij weten dat het tweede seizoen er inderdaad aan zit te komen. ”Na het succes van het vorige seizoen, werkt de productie nu aan een tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle”, valt er te lezen. “Wij weten natuurlijk al het een en ander. Zo staan de opnames gepland in September. En we weten dat er sowieso al een oud deelnemen officieel terugkeert in het programma.” Laten we het hopen!

Deelnemers

Over de deelnemers zou ook al het een en ander bekend zijn. Zo laat het roddelkanaal weten: ”Esmee Ipema keert weer terug in het tweede seizoen en dit keer samen met haar zus Sharon Ipema.” Zouden de ‘terror twins‘ die we origineel kennen van Ex on the Beach dan na jaren weer samen terugkeren op televisie? Wij hopen van wel!

EMIDJInstagram @juicechannel_

 

Echte Meisjes In De jungleInstagram @juicechannel

Feest: de geruchten over nieuw seizoen ‘Echte Meisjes In De Jungle’ lijken waar te zijn

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte