Dit zijn de vier nieuwe films waar iedereen het over heeft

zz219ZRGo0vVIzvKttjx5nXOc2N


Karlijn van Spankeren


Films & Series


Gisteren, 11:04

Leestijd: 2 minuten

films waar iedereen het over heeft

The MovieDB

2023 stond voor filmliefhebbers in het teken van Barbie en Oppenheimer. Wat betreft bioscoopbezoeken, was deze zomer een van de beste. En dat terwijl we juist met winters weer (als dat van nu) het liefst een film kijken. Dus nu het perfect filmweer is en de meesten wat dagen vrij hebben: wat zijn nu de veelbesproken films?

Wij zetten vier films op een rij waar liefhebbers het veel over hebben op dit moment.

Films waar iedereen het over heeft

Besteed je vrije tijd nuttig. Met het kijken van films, bijvoorbeeld.

May December

May December heeft niet alleen aandacht gekregen vanwege de sterrencast en systematische toon, maar ook omdat het geïnspireerd is op een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over een actrice (Natalie Portman) die bij Gracie (Julianne Moore) onderzoek doet voor een film over hun verleden.

May December draait nu in de bioscopen en is te zien op Netflix.

Leave The World Behind

Eén van de nieuwste Netflix-films genaamd Leave The World Behind is nog maar een paar dagen te zien en nu al bijzonder populair. De meningen zijn verdeeld – kijkers vinden het geweldig en anderen vinden het juist helemaal niks. Wij hebben natuurlijk de film gekeken zodat we zelf ook een oordeel konden vellen.

Leave The World Behind is nu te zien op Netflix. 

Priscilla

Iedereen die vorig jaar Elvis zag, is vast en zeker ook benieuwd naar Sofia Coppola’s Priscilla. In de film volg je het leven van Priscilla Presley: van het moment dat Elvis ontmoette tot het uiteenvallen van hun huwelijk.

Priscilla is te zien op Amazon Prime.

Wonka

Het zou een understatement zijn om te zeggen dat Timothée Chalamet grote schoenen te vullen heeft met deze rol (eerder gespeeld door Johnny Depp). Maar als we de online recensies mogen geloven, slaagt hij er in ieder geval een beetje in. In deze derde Wonka-film, volg je de jonge Willy Wonka die zijn chocoladefabriek probeert op te zetten.

Wonka is nu te zien in de bioscoop. 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen… toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

E-mailadres*

Ja, dat wil ik!

Vorige

Volgende

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte