dit zijn de artiesten die wij graag willen zien

audio donderdag BYKIRSTENVANSANTEN info@kirstenvansanten.nl 4

Audio Obscura | Kirsten van Santen

Het mag buiten dan wel 30 graden zijn, toch is het over iets meer dan een mand echt tijd voor Amsterdam Dance Event. Wij zetten al onze favoriete dj’s op een rij die in onze hoofdstad draaien tijdens ADE.

Want van 18 tot 22 oktober heb jij de kans om een glimp van jouw favoriete artiesten op te vangen, op een van de honderden feesten.

Dit zijn de artiesten en dj’s die wij graag willen zien tijdens ADE

Van funky house tot beuktechno: deze artiesten zullen je niet teleurstellen.

Peggy Gou

It’s safe to say dat Peggy Gou dé dj van 2023 is. Ze was al geliefd om haar meeslepende sets en unieke stijltje, maar doordat ze een hit scoorde met ‘(It Goes Like) Nanana’ nam haar bekendheid grote vormen aan.

Vorig jaar genoten wij al van een set van de Koreaanse dj tijdens het feestje van Audio Obscura. Deze zomer zagen we haar bij No Art Festival en ook aankomende ADE zijn we van plan om Peggy te zien. Dat kan namelijk op de zondag, bij DGTL. Van 12:00 tot 23:00 gaat DGTL voor een laatste ronde in de NDSM Loods, met niemand minder dan Peggy achter de decks.

 

Marlon Hoffstadt

Nog een dj die furore maakte in 2023 is Marlon Hoffstadt. De Duitse dj treedt ook weleens op onder alias DJ Daddy Trance en waarschijnlijk ken je het nummer ‘It’s That Time’ van hem wel.

Enfin, Marlon is tijdens ADE dus ook te bewonderen. Op zaterdag 21 oktober draait bij bij Into The Woods op het NSDM-terrein. Een dag later staat hij back-to-back met Malugi in H7 Warehouse tijdens Intercell x Club Heart Broken.

Cera Khin

Wie van hardtechno houdt, is bij Cera Khin aan het juiste adres. De Tunesische dj verhuisde naar Duitsland om carrière te maken als dj. Met succes, want inmiddels zagen we haar al draaien op grote festivals als Awakenings en DGTL.

Tijdens ADE dit jaar staat ze in de RAW Factory op vrijdag 20 oktober, tijdens Audio Obscura x 10Y R Label Group.

Anetha

We zagen haar afgelopen zaterdag nog vlammen tijdens ZeeZout festival en toen wisten we het zeker: tijdens ADE gaan we naar een feestje waar Anetha draait.

De Parijse Anetha was eerst architect, maar is nu een genormeerde dj. Ze staat bekend om haar mix van EBM, trance, electro en old school 90’s techno. Oftewel, bij Anetha is het 100% dansgarantie.

Tijdens ADE draait Anetha op donderdag 19 oktober in Lofi tijdens Live From Earth, op zondag 22 oktober staat ze in de Warehouse Elementenstraat tijdens Intercell.

ANOTR

Liever wat rustiger aan doen en viben op een lekker house’je? Daar is ANOTR voor. Tijdens ADE staan ze van vrijdag tot zondag in een strak uitverkocht manege tijdens hun eigen feest No Art.

Weten voor welke feestjes je een ticket wil halen? Wij zetten ze hier voor je op een rij. 

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte