dit weten we tot nu toe

1 BRIDGERTON 302 Unit 04632Rcr


Bridgerton / Netflix

Het is bijna zover: het derde seizoen van Bridgerton staat voor de deur en de eerste beelden van onze diamond of the season zijn al te zien. Al lange tijd staan we te popelen om het verhaal van Penelope en Colin te aanschouwen. De releasedatum is nog niet bekend, maar de eerste informatie over het seizoen is al out in the open.

Dear gentle reader, …

Bridgerton seizoen 3

Seizoen drie volgt de love story waar menig fan al sinds het eerste seizoen op zit te wachten. Colin en Penelope zijn de definitie van een slow burn. Eigenlijk is hun verhaal het vierde boek in de Bridgerton-serie, maar de makers hebben dit een seizoen naar voren geschoven. Benedicts verhaal, welke oorspronkelijk als derde in de wachtrij stond, moet nog even een seizoen wachten.

Out of the shadows

De eerste aflevering heeft de titel ‘Out of the shadows’ gekregen. Zal Penelope eindelijk uit de schaduw van haar zussen bevrijd worden? Zoals het er nu naar uitziet wel.

Lady Whistledown

Naast de langverwachte love story tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton, maakt Lady Whistledown ook weer haar terugkomst. Nicola Coughlan las tijdens Netflix’ TUDUM dan ook de eerste brief van Lady Whistledown voor: “Dearest gentle reader, we’ve been apart for far too long. At last, London’s smart set has made its return, and so too has this author. As the season begins, the question on everyone’s minds is, of course, which newly-minted debutante will shine the brightest? The crop this year appears to be rather dazzling indeed. Unfortunately, not every young lady can attract the light.”

Wie zien we terug?

Naast Penelope Featherington en Colin Bridgerton mogen we ook weer genieten van Anthony Bridgerton en Kate Sharma, Benedict en Eloise en de meeste van onze favoriete personages. Zowel Simon en Daphne, die in het eerste seizoen de liefde vonden, zullen niet terugkomen in seizoen drie. Of we ze in de volgende seizoenen nog wel kunnen zien is nog niet bekend, maar voor nu zullen zij even buiten beeld blijven.

Bridgerton seizoen 3: dit weten we tot nu toe

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte