Dit weten we al over het derde seizoen van ‘And Just Like That’

sarah jessica parker 64e5b4a11ddce

HBO Max

HBO Max bevestigt het derde seizoen van ‘And Just Like That’. En dat betekent meer Carrie, Miranda, Charlotte en Che. Dit weten we al over het volgende seizoen.

In ‘And Just Like That’ volgen we drie van de vier hoofdpersonages uit ‘Sex and the City’ in hun latere leven, zo’n twintig jaar na de iconische serie. En zoals we al hoopten, gaan we dat nog even langer doen.

🎧

Nieuwe aflevering van ‘De GroepsApp’

De dertiende aflevering van ‘De GroepsApp’ staat weer live. Dit keer bespreekt Karlijn haar ervaring op Lowlands en hebben we het over een nieuw taboe, namelijk praten over je salaris.

 

HBO Max bevestigt derde seizoen ‘And Just Like That’

Gisterenavond Op dinsdag bevestigden uitvoerend producent Michael Patrick King en HBO Max dat de revival ‘And Just Like That’ is vernieuwd voor een derde seizoen.

“We are thrilled to spend more time in the Sex and the City universe telling new stories about the lives of these relatable and aspirational characters played by these amazing actors,” zegt King in het bericht. “And Just Like That… Here comes season three.”

Hoewel de finale van seizoen twee, waar Samantha Jones waarschijnlijk een verschijning in maakt, nog online moet verschijnen, is het fijn om te weten dat er een derde seizoen op komst is.

Wie zien we terug in het derde seizoen?

De cast van seizoen 3 moet nog bekend gemaakt worden, maar fans mogen zich verheugen op de terugkeer van de cast van dit seizoen, waaronder Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Christopher Jackson, Evan Handler. Of John Corbett (die de rol van Aidan vertolkt) een blijvertje is, dat is nog lastig te zeggen.

Waar gaat het verhaal over?

In de aanloop naar de seizoensfinale is Carrie terug bij Aidan, maar hun langeafstandsrelatie zorgt voor problemen met Aidans zoon. Miranda gaat scheiden en leert over Che heen te komen, terwijl Charlotte in de galerie van Victor Garber aan het werk gaat. Wat betreft de nieuwe vrienden: Seema datet met een hooghartige regisseur, LTW heeft net een miskraam gehad en Nya gaat scheiden.

Hoe dit het verhaal zich in seizoen 3 zal ontvouwen in nog onduidelijk. Maar bovenstaande verhaallijnen geven weer genoeg stof om de schrijvers van HBO aan het werk te zetten.

Wanneer kunnen we het zien?

Geduld is een schone zaak. Als HBO de productieschema’s van vorige seizoenen aanhoudt, dan duurt het anderhalf jaar voordat er weer een seizoen online komt. Het filmen van de show duurt vijf maanden, dus voor 2024 krijgen we geen beelden te zien.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte