Dit Tempa-koppel hoeft geen uitnodiging te verwachten van Iris en Mitch

Mitch Iris e1681898146741


Iris en Mitch Temptation Island – Tom Cornelissen

RTL beeldbank

Dat Mitch zijn vriendin Iris op het laatste kampvuur van Temptation Island ten huwelijk vroeg is inmiddels oud nieuws. Maar hoe het met de trouwplannen zit, is iets waar wij wel heel benieuwd naar zijn. Want wie van de Temptation Island koppels worden er wel en niet uitgenodigd? Het lijkt erop dat Mitch en Iris een hint geven.

Vriendschap na Temptation Island

We zien het vaak gebeuren dat deelnemers van realityprogramma’s na de opnames en uitzendingen goed bevriend blijven. Zo is dat ook bij veel Temptation Island deelnemers het geval en zien we op TikTok regelmatig video’s van de deelnemers samen opduiken. Toch geven Mitch en Iris aan dat ze met één van de koppels nog maar weinig contact hebben.

Uitnodigingen voor de bruiloft

De bruiloft van Mitch en Iris laat nog even op zich wachten, maar plannen zijn er zeker. Zo weten ze maar al te goed wie ze wel en niet willen uitnodigen. In een gesprek met Fawry not Sawry hield Iris het nog even spannend toen zij met alle vrouwen uit de koppels te gast waren bij Realitea.

Toen Fawry vroeg of de dames zijn uitgenodigd, liet Iris weten: ”Ik ga niks zeggen over wie er uitgenodigd is, want het is veel leuker als je het niet verwacht, dat je dan ineens een uitnodiging op de bus hebt. Als ik nu zou zeggen: ja, er zijn mensen van Temptation die komen, dan zijn er misschien bepaalde mensen die een uitnodiging verwachten. En als je die dan niet krijgt, dan is het nog erger.” Kleine hint.. niet iedereen gaat dus uitgenodigd zijn. Ook wel logisch, anders blijf je bezig.

Geen contact meer met een van de koppels

Ook laat Iris weten zij hele fijne, nieuwe vriendschappen heeft opgebouwd na Temptation Island. ”Ik heb een hele leuke klik met Guilia, dat vind ik zo’n leuke meid. Ook Marisol spreek ik regelmatig”, vertelt ze. Toch is het contact met andere deelnemers, één van de koppels, ver te zoeken. Miriam en Lester zijn namelijk uit beeld verdwenen. ”Vanuit hun komt het initiatief niet echt”, aldus Mitch.

”We hebben een groepsapp met alle koppels, maar daar zeggen ze niet heel veel in. We hebben wel eens afgesproken met de koppels, maar toen dat een keer zover was, deelde Miriam op de dag zelf dat Lester ziek was en dat ze beiden niet kwamen. Misschien hadden ze geen zin om af te spreken”, vertelt Mitch. Wij vermoeden dan ook dat dit koppel niet aanwezig zal zijn op de bruiloft.

Is dit Temptation Island-koppel niet welkom op de bruiloft van Iris en Mitch?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte