Dit kost het om Peggy Gou te boeken voor je feestje

NSMBL 1 2023 06 01T152322.987

Peggy Gou is on fire. Met haar nieuwe nummer ‘(It Goes Like) Nanana‘ liet ze afgelopen weekend heel Amsterdam meezingen tijdens No Art festival. Slechts enkele dagen na de release pakte de Koreaanse dj een hit – maar ook daarvoor leek iedereen al in de ban te zijn van de dj/stijlicoon. Maar kost het nou om Peggy Gou te laten draaien op je feestje?

Opeens was ze daar: Peggy Gou. Langzaam maar zeker werden steeds meer mensen bekend met de melodische sound van Peggy. In 2016 brak ze door als dj, maar het was in 2019 dat ze bekend werd bij het grotere publiek met haar nummer ‘Starry Night’.

Dit kost het om Peggy Gou te boeken voor je feestje

Toch blijft de 31-jarige dj iets ongrijpbaars hebben en verkoopt ieder festival met Peggy op de line-up meteen uit. Wij kunnen ons voorstellen dat de fee van Peggy enorm is gestegen de afgelopen jaren. Stel je voor dat je Peggy Gou wil boeken voor je verjaardag, wat kost dat nou?

 

🎙

Luister onze nieuwe podcast

Aflevering 5 staat live! Beluister ‘m hieronder:

Volgens CTI moet je diep in de buidel tasten voor een set van Peggy. De uiteindelijke boekingsprijs voor Peggy Gou hangt af van vele variabelen. De boekingsfee die CTI geeft is een schatting op basis van de voormalige gages van Peggy. Een voorbeeld van een boekingsfee voor Peggy Gou ligt in het prijsbereik tussen 75.000 en 149.999 dollar.

Nu de dj een hit scoort, gokken wij dat de prijs meer aan de bovenkant van dit spectrum zal zitten. En dat is nog niet alles, want in vele gevallen is de boekende partij ook verantwoordelijk voor transport, accommodatie en alles op de rider.

Het vermogen van Peggy Gou

In april werd het vermogen van Peggy geschat op 2 miljoen. Met een gage van €150.000 tikt dat ook wel lekker aan. Peggy woont momenteel in Berlijn, maar is uiteraard ook veel op reis om te draaien op festivals over de hele wereld.

 

€€€ – Dit kost het om Peggy Gou te boeken voor je feestje

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte