dit is wanneer je ‘m kijkt

The Notebook 2

The Notebook

The Notebook is één van de meest romantische films aller tijden en daarom ook een dikke Valentijn tip. Laten wij nu leuk nieuws hebben: ter ere van het 20-jarige jubileum keert deze rom-com namelijk terug naar de bioscoop.

Wie neem jij mee op date?

Even opfrissen! Waar gaat The Notebook ook alweer over?

Tijdens een vakantie ontmoet Allie (Rachel mcAdams) de knappe Noah (Ryan Gosling) en ze beleven een zomer vol passie en liefde samen.  Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, verliezen ze elkaar uit het oog. Noah moet naar het front en wanneer hij terugkeert blijkt Allie een nieuwe liefde te hebben. Zijn hart is gebroken en hij probeert een leven zonder zijn grote liefde op te bouwen. Toch blijkt hun liefde sterker dan gedacht en zijn ze elkaar niet vergeten..

Filmkus

Deze film is een echte klassieker en bevat ook één van de meest iconische filmkussen. Er komen heel wat zoenscènes voorbij, met de kus aan het einde van de film als hoogtepunt. Deze werd zelfs bekroond tot ‘Best Kiss’ tijdens de MTV movie Awards in 2005.

Waar kan je The Notebook zien?

Op woensdag 14 én zondag 18 februari kun je de romantische film bewonderen in alle Pathé bioscopen door heel Nederland. Dus bel snel jouw valentijn en koop je tickets!

Blijf je liever thuis? Met deze activiteiten is dat net zo romantisch.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte