Dit is wanneer ‘Emily in Paris’ seizoen 4 op Netflix verschijnt

9lCi25jsazi7FaLN3PvHny5gB5M

Netflix

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we genoten van het levendige derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. In januari 2022 werd de bevestiging van een derde én vierde seizoen van deze populaire serie een feit. Dat betekent dat het vierde seizoen op Netflix wordt uitgebracht. Maar wanneer in godsnaam?

Het is inmiddels traditie om rond de feestdagen te kunnen genieten van de avonturen van Emily, maar dat was afgelopen kerst anders. Het was een kerst zonder Emily.

Hoe zit het met Emily in Paris seizoen 4?

Emily in Paris-fans houden hun adem in voor seizoen 4. Netflix moet nog de precieze datum onthullen. Begrijpelijk,  gezien de huidige uitdagingen in de entertainmentwereld. Hoewel seizoen 3 en 4 direct achter elkaar werden gefilmd in Parijs, wijzen recente updates erop dat er nog wat finetuning nodig is voor het aankomende seizoen.

In mei 2023 liet Philippine Leroy-Beaulieu, die Silvie speelt, doorschemeren dat de plannen voor seizoen 4 vertraging hadden opgelopen. De productie van de show werd stilgelegd. Een recente update wijst erop dat ze van plan zijn om in januari te beginnen met het filmen van seizoen 4.

Emily in Paris seizoen 3 opnames Netflix

De verwachte releasedatum

Een snelle rekensom van Economic Times maakt ons duidelijk dat we nog even geduld moeten hebben. Door de wijzigingen in de planning is het aannemelijk dat Emily in Paris seizoen 4 uitkomt in december 2024, net als haar voorgangers.

emily in paris Netflix © 2022

Vanaf hier bevat het artikel spoilers.

Wat kunnen we verwachten?

Producent Darren Star geeft een tipje van de sluier. In seizoen 4 zullen Emily en Gabriel een nieuwe dynamiek doormaken nu ze allebei single zijn, maar verwacht niet dat ze meteen in een nieuwe romance springen. “I don’t know that Gabriel is in the best place to start a relationship with Emily,” vertelt Darren Star aan TV Guide. “I am not sure that Emily wants a relationship with Gabriel under the circumstances, so we’ll have to see how things happen with them. Emily is still going to be working with Alfie, Gabriel, and Camille. Those work relationships are really fraught with emotional conflicts.”

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte