Dit is het vermogen van Ryan Gosling

vermogen van ryan gosling

Vianney Le Caer via ANP

De 42-jarige Ryan Gosling gaat al heel wat jaren mee als acteur en momenteel straalt hij als nooit tevoren in ‘Barbie‘ als Ken. We zijn benieuwd, hoe veel is die man eigenlijk waard?

Dit is het indrukwekkende vermogen van Ryan Gosling

Ryan werd in 1980 geboren in Canada en had al snel door dat hij gemaakt was voor de showbizz. Zijn ouders waren mormonen, maar Ryan heeft dit geloof zelf nooit actief uitgevoerd. Zijn grote doorbraak was toch wel in meest romantische film aller tijden: The Notebook. Na deze release was de hele wereld verliefd op Ryan en had hij pas echt een status van topacteur bereikt. En dat allemaal op 24-jarige leeftijd. Ook speelde hij nog in Crazy Stupid Love en La La Land.

Momenteel speelt hij Ken in de film Barbie en zie je hem zoals je hem nog nooit eerder zag. De film heeft sinds de release al meer dan 800 miljoen euro opgebracht, dus dat is vast ook lekker voor ‘t salaris van onze Ken.

Wat is hij waard?

Hou je vast: 70 miljoen dollar. Ja, da’s lekker hè? Voor zijn rol in Barbie kreeg hij 12.5 miljoen dollar wat voor een acteur van zijn kaliber niet heel erg hoog is. Opvallend is wel dat het hetzelfde salaris is als zijn tegenspeelster Margot Robbie. Gelijk dus, iets waar ze in de film zelf nog van kunnen leren.

Barbie recensie

NSMBL’s Emma twee weken geleden de première van de langverwachte film bij en deelde haar mening op ons platform. Wat bleek? De film heeft een diepere feministische lading en speelt zich niet de heel tijd af in het knalroze Barbie-land.

Je wordt als kijker meteen meegenomen in het verhaal van Barbie; maar niet in het fictieve verhaal van een Barbie zoals we dat eerst nog wel eens zagen in de animatieversies. Nee, hier gaat het om Barbie. In alle algemeenheid en in wat het voor de vrouw betekent. Barbie’s hebben ervoor gezorgd dat kinderen stopten met moedertje spelen over babypoppen en gingen spelen met identiteit. Meer lezen over wat zij van de film vond?

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte