dit is er aan de hand

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Via ANP

Het kan je niet ontgaan zijn: Thijs Boermans en Anna Nooshin zijn een setje én krijgen een kindje samen. We zien steeds meer van het stel online en zelf lijken ze in de wolken, maar de achterban schijnt niet zo happy te zijn met deze ontwikkelingen, volgens Yvonne Coldeweijer. Ze zegt een hoop juice te hebben ontvangen.

Blijkbaar heeft de familie Boermans issues met Anna Nooshin: dit is er aan de hand

Anna en Thijs zijn nu al een tijdje een setje en daar komt nu dus ook een kleintje bij. Een mooie tijd voor hen, iets waar je graag van wil genieten. Toch weet Yvonne Coldeweijer, na input van wat spionnen, dat niet iedereen het eens is met deze relatie. “Pijnlijke juice,” zo begint Yvonne haar bericht. “Annanoes schijnt niet zo lekker te liggen bij haar schoonfamilie.

Thijs Boermans komt uit een cultureel gezin, met een bekend toneelregisseur als cader en filmregisseur als broer. Volgens spionnen heel dichtbij, vinden zij het maar niks van hij nu een relatie heeft met Annanoes en dat zij een kindje verwachten. Zij verdenken Anna evan dat zij de baby ziet als verdienmodel.”

“Zij vinden het ook vreselijk dat zij alles voor hem betaalt. Het woord SUGARMOMMA is daarbij gevallen. Blijkbaar laat ze hem businessclass overvliegen als ze ergens is. Thijs opent binnenkort een Italiaans restaurant en Annanoes heeft hem hierin ook gepusht en geld geïnvesteerd. Zijn familie is het hier niet mee eens en vindt het niks dat hij ‘boven zijn stand’ leeft.”

thijs_boermans_anna @lifeofyvonne

Niet op social media

Anna en Thijs kiezen er bewust voor om niet samen op social media te verschijnen. Toch is dat wel lastig als je samen iets moois deelt: zoals een baby’tje. Het kindje van Anna en Thijs is nog niet geboren maar toch kan de nu al trotse vader het niet laten om wat beelden te delen van de echo-afspraak. En tsja.. daar is Anna natuurlijk onderdeel van. Ze zijn nu steeds vaker ‘samen’ op beeld te zien, zoals in deze minivlog.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte