Dit is de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

QUEENCHARLOTTE 105 Unit 00877RC

Cr. Liam Daniel/Netflix © 2023

Netflix en Shondaland hebben eindelijk de trailer en nieuwe beelden gedeeld van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. De prequel van de wereldwijde hit Bridgerton is vanaf 4 mei 2023 exclusief te zien op Netflix en na het zien van de trailer kunnen wij al helemaal niet meer wachten.

Over Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Door de ogen van de machtige Queen Charlotte volgen we in deze Bridgerton-prequel haar huwelijk als jonge koningin met koning George. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton.

Bekijk de trailer hieronder:

Bridgerton s3

Naast het verhaal over queen Charlotte gaan we natuurlijk ook weer een nieuwe seizoen van Bridgerton te zien krijgen. Dan volgen we Colin en Penelope. Alvast even een kleine samenvatting van de nieuwe verhaallijn: Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.

In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Maar tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt aan haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

To be continued dus..

Dit is de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte