Dit is de nieuwe bekende liefde van Måneskin-zanger Damiano David

damiano david en dove cameron e1707397197843

ABACAPRESS.COM via ANP

Damiano David, bekend als de leadzanger uit de Italiaanse rockband Måneskin, is weer gelukkig in de liefde. Hij verscheen samen met Dove Cameron op de rode loper en is de eerste keer dat ze samen op een event verschijnen.

Damiano David en zijn liefdesleven

Måneskin is een Italiaanse rockband uit Rome. De band werd opgericht in 2016, maar werd pas echt bekend toen ze meededen aan X-Factor en als tweede eindigden. Ze deden mee aan Sanremo muziekfestival en uiteindelijk ook het Eurovisie Songfestival, beiden wonnen ze. De band was in één klap wereldbekend en de bandleden Damiano, Victoria, Ethan en Thomas treden overal en nergens op. De knappe leadzanger was ten tijde van de wedstrijden samen met de Italiaanse activiste en influencer Giorgia Soleri, maar die relatie liep vorig jaar stuk.

Een video van Damiano ging rond, waar op te zien was dat hij iemand anders dan Giorgia zoende. Damiano gaf later uitleg dat het al een tijdje uit was tussen hem en haar en dat er dus geen sprake was van overspel. “I hope this doesn’t affect Giorgia’s image and that you can respect the delicacy of this moment,” schreef hij toen op Instagram.

Dove Cameron

Damiano werd eind vorig jaar voor ‘t eerst innig gezien met de 28-jarige Amerikaanse zangeres en actrice Dove Cameron. Dit waren wel paparazzifoto’s, dus de twee artiesten hadden zelf nog nooit gepraat over een romance. Als je bekend bent is het lastig om te daten, want ook als het niks serieus is wordt dat vastgelegd. Nu blijkt het toch wel écht te zijn, want Damiano en Dove waren samen op de afterparty van The Grammys.

 

Damiano David Robyn Beck

Dove, bekend uit o.a. Descendants en van het nummer Boyfriend, had Damiano al eerder een DM gestuurd, zo onthulde hij jaren eerder in een interview. Die meid heeft de relatie gewoon gemanifesteerd – en het is gelukt.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte