Diego heeft een hele lieve ochtendroutine met zoontje Sem

1920x1080 e1668607274821

Jasper Suyk

We kennen Diego González-Clark als Prince Charming, waar hij in het gelijknamige programma op zoek ging naar zijn prins op het witte paard. Hij koos voor Joey, maar uiteindelijk bleek Cyrano toch een betere match. Tijdens de afleveringen werd het duidelijk dat Diego papa is, dat hij een kindje geadopteerd heeft. Het lieve knulletje heet Sem en is ook te zien tijdens zijn zoektocht. Natuurlijk stopt dad duty nooit en plaats Diego vaak lieve video’s met zijn zoontje. Het kindje mag dan wel niet de biologische zoon zijn van onze prins, dat zie je nergens aan terug. Het kindje heeft zelfs een mooie bus krullen en zijn vader weet daar wel raad mee.

Dat zie je in deze lieve ochtendroutine.

Prince Charming Diego doet het haar van zoontje Sem

Diego is een knappe verschijning en ook altijd ontzettend verzorgd, niet zo gek dus dat zoontje Sem dat letterlijk met de paplepel ingegoten krijgt. Op Instagram laat Diego zien hoe hij de krulletjes van Sem in model brengt. Het kleine mannetje is al een heus modelletje en blijft perfect zitten.

Shary-Ann reageert al vol verbazing: “Kan je mij dit leren?😅😅😅 (en dan ook hoe ze stil blijven zitten😂)” en Jim Bakkum vindt ‘t maar fancy: “Hahaha hele treatment, hoppa!!”

Negatieve reacties op adoptie

Wat Diego niet verwacht had, is dat hij toch nog heel veel negatieve reacties krijgt. “Ik wil niet alleen laten zien dat het mogelijk is om in een homoseksuele relatie vader te worden, maar ook dat het mogelijk is om een kind gezond en gelukkig op te voeden. Want je kunt wel alleen op social media roepen dat het gelukt is: ‘Yes ik ben papa geworden!’ Maar daarna begint het pas.” zo schreeft hij eerder op Instagram. En zo is het natuurlijk ook, en het gaat hem hartstikek goed af. Go Diego!

Prince Charming Diego heeft een hele lieve ochtendroutine met zoontje Sem

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte