Deze films en series verschijnen in april op Netflix

Firefly Lane Season 1 Episode 3 1742824 00 03 31 08 211565R


Netflix

Nieuwe maand, nieuwe releases. Ook in april komen er weer een heleboel nieuwe parels op Netflix, dus nieuw bingemateriaal genoeg. Dus naast de terrasavonden die er weer aan zitten te komen, blijven wij ook vaak genoeg thuis voor een avond Netflix and chill.

Ons hoor je niet klagen.

Dit zijn de films en series die in april op Netflix verschijnen

Er komen weer genoeg nieuwe en oude parels aan.

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Deze intieme, onthullende documentaire beschrijft Lewis Capaldi’s metamorfose van een ambitieuze tiener met een viraal optreden tot de voor een Grammy genomineerde popster. Wij kunnen niet wachten.

American Hustle

Maak je klaar voor deze banger uit 2013, met onder andere Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper en Amy Adams in de hoofdrol.

Shrek Forever After

De eerdere Shrek films zijn al online te zien, maar binnenkort is ook de laatste in de reeks gewoon op Netflix het bekijken.

 

Transatlantic

Gillian Jacobs en Cory Michael Smith spelen de hoofdrollen in deze biopic serie over een journaliste die de veilige doorgang uit Frankrijk naar de VS organiseert voor duizenden vluchtelingen die hun leven dreigen te verliezen. Spanning gegarandeerd.

Obsession

Britse erotische thrillerserie met Richard Armitage en Charlie Murphy in de hoofdrollen. Na Sex/Life, kunnen we nu dus genieten van Obsession.

Better Call Saul (seizoen 6)

Alweer het zesde seizoen van Better Call Saul komt eraan, waar we Saul Goodman volgen. Het is een prequel van Breaking Bad en zal tevens het laatste seizoen zijn.

The Longest Third Date

Een moderne rom-com en een onverwacht sociaal experiment. De documentaire beschrijft het ware verhaal van de liefdestocht van twee vreemden tijdens ongekende tijden: de pandemie.

Firefly Lane (seizoen 2 deel 2)

Eigenlijk zou dit deel pas in juni online komen, maar gelukkig staat ‘ie al veel eerder voor ons klaar.

Wij hebben zin in de releases van de komende maand.

 

New binge-materiaal: deze films en series verschijnen in april op Netflix

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte