Deze films en series komen in oktober op Netflix

NSMBL 1 2023 10 04T095654.150

Unsplash

Nu de dagen kouder worden, is het heerlijk om onder een dekentje op de bank te Netflixen. Soms zie je alleen door de bomen het bos niet meer, waardoor je niet meer weet wat je nou precies wil kijken. Goed nieuws: er verschijnen deze maand veel nieuwe parels op Netflix.

En het zijn er nogal wat.

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Kom maar door met die herfstachtige dagen.

Beckham | 4 oktober

De langverwachte documentaire serie over David Beckham komt op Netflix. Er was al het een en ander bekend over de serie, maar we kunnen hem deze maand zelf bewonderen. Er gaan geruchten dat er een boekje wordt open gedaan over de relatie tussen David en zijn vrouw Victoria, en dat zijn moeder hier niet achter stond. Ook komen veel oud-voetballers aan het woord. De eerlijke en intieme documentaire beloofd veel goeds.

Lupin seizoen 3 | 5 oktober

Na de twee spannende seizoenen van Lupin, komt er deze maand een derde op Netflix. Het beloofd een spannend seizoen te worden waarbij Assane een zwarte parel probeert te roven. Ook ontvlucht de Fransman Parijs, maar komt er al snel achter dat hij terug moet keren naar zijn gezin.

The Fall of the House of Usher | 12 oktober

Als je van spannende series houdt, is dit écht een aanrader. Deze nieuwe serie gaat over broer en zus Roderick en Madeleine Usher. De eigenaren van Fortunato Pharmaceuticals. Hun opgebouwde imperium begint steeds meer af te takelen als er een vreemde vrouw verschijnt en er steeds meer erfgenamen overlijden.

Love Actually | 15 oktober

Deze klassieker kan niet missen tijdens het najaar. De romantische film volgt verschillende mensen uit Londen, waarbij zij het liefdesleven proberen uit te vogelen. Dat gaat niet zonder slag of stoot, wat zorgt voor grappige maar ook verdrietige scènes. Als je een avondje een Netflix film wil kijken die makkelijk wegkijkt, is deze perfect.

Crypto Boy | 19 oktober

Netflix Originals lanceert deze maand Crypto Boy. In deze Nederlandse film wordt Amir gevolgt. Hij denkt dat hij het bedrijf van zijn vader kan redden met behulp van crypto. Of dat een slimme keuze was, is nog maar de vraag.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte