Deze Ex On The Beach-ster doet mee aan Steenrijk, Straatarm

nick bij steenrijk straatarm e1707384990837

Nick Op Heij

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm zien we opeens een bekend realitygezicht. Niemand minder dan Nick uit Ex On The Beach verruilt zijn ‘rijke’ leventje met een minder bedeeld gezin.

Hij en zijn vriendin Zoë gunnen Elise en haar gezin een fijne week en ze hebben zelfs nog een verrassing voor haar.

Ex On The Beach-Nick in Steenrijk Straatarm

Nick heeft verschillende baantjes. Hij dus dus realityster (is dat een baan?) en ook verdient hij geld als cryptocoach. Dat laatste zorgt ervoor dat hij veel geld binnenharkt. Zijn vriendin Zoë heeft een eigen webshop en dat gaat ook lekker. Zij ruilen een weekje met Elise. Bij haar is het allemaal niet zo goed geweest, vooral toen ze nog wat jonger was. Op haar achttiende was ze namelijk dakloos én zwanger, wat je natuurlijk niemand toewenst. Ze krijgt een nieuwe relatie, maar ook dat is geen rozengeur en maneschijn. Ze raakt verslaafd aan drugs en raakt dan heel ver van zichzelf verwijderd.

Elise en haar dochter Lina gaan met z’n tweetjes naar Griekenland, iets wat ze zelf nooit zomaar kunnen doen. Ze mogen zelfs slapen in een villa en dan ook nog eens 2000 euro uitgeven aan wat ze willen.

Een nieuw bed voor Elise

In Nederland, bij Nick en Zoë, is het een stuk minder comfortabel. Ze slapen in het huis van Elise in Delft maar dat is niet zo luxe als de villa in Griekenland. Om Elise wat te helpen, zetten ze hun Instagram-volgers in. Ze zien namelijk dat zij alleen een matras heeft en geen bedframe dus ze willen dat voor haar regelen. Als Elise weer thuiskomt weet ze dan ook niet wat ze ziet. “Ik ben sprakeloos. Ik heb gewoon weer een bed,” vertelt ze geëmotioneerd.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6, wie weet duikt er wel weer een bekend gezicht op.

Ontvang Onze Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte